Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hozzámennétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hozzámennétek egy olyan fiúhoz akinek még egy lagzira sem telik mert olyan szegény?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
13%
Biztos pénzéhes a kérdező, ha még el is tartja a pasiját, hát ti se nagyon tudtok értelmezni szöveget, lehet lepontozni.
2013. jún. 15. 12:07
 32/62 anonim ***** válasza:
22%
a gazdag pali majd elpereli a gyerekeidet -neked meg lehet ügyvédre válásra sem lesz pénzed. Amíg nem volt gyerekem magamat tartottam el, de én is lecsúsztam -talpra kell állnom nem függhetek az önző férjemtől. Bár gusztustalan dolog ha az ember szül a férjének 1-2 gyereket, majd az később a fejedhez vágja hogy egy senki vagy aki évekig nem melózott...
2013. jún. 15. 12:08
 33/62 anonim ***** válasza:
60%
A páromnak semmije nincs..... Közmunkán van, abból tengődik. Nekem sincs munkám, de jobban állunk mint ők. Mégsem jutna eszembe, hogy a pénz miatt ne mennék hozzá.... Az csak egy dolog... nem attól lesz kiegyensúlyozott a kapcsolat, hogy mennyi a pénz.... Én a gazdag, jól kereső vőlegényemnek kiadtam az útját, mert meguntam, hogy minden csak a pénz körül mozgott. Most boldog vagyok. Szegény, de boldog, és harmonikus a kapcsolatom. Pénzéhes kis ribanc... -.-" Szánni való vagy..
2013. jún. 15. 12:17
 34/62 anonim ***** válasza:
73%

Miért te tartod el?

Egyébként szakíts vele,ennek így semmi értelme...

2013. jún. 15. 12:21
 35/62 anonim ***** válasza:
75%

Nem a szövegértéssel van bajunk, hanem nem hisszük el, hogy eltartja, miközben azon sír, hogy a párja szülei az ő pénzén vacsoráznának...

A volt pofája megkérni a kezem mondatról meg ne is beszéljünk...

Ha szeretné, kb az lenne a kérdés, hogy megkérte a kezem a párom, de a családjának nincs pénze, mit csináljak, hogy ne hozzam őket kellemetlen helyzetbe az esküvő költségeivel...

2013. jún. 15. 12:27
 36/62 anonim ***** válasza:
37%
Ismeritek a vőlegényt és a családját, Irta, hogy alkoholisták és ahogy olvasom a párja se lehet kutya, ha elnézi, hogy egy nő tartja el és még esküvőt tervezne. Egyébként kérdező szerintem legbelül te is érzed, hogy hiába szereted, ha ennyire különböző a habitusotok, akkor az a szerelmet is megeszi, inkább várjatok az esküvővel, mert szerintem csak válás lenne a vége.
2013. jún. 15. 12:36
 37/62 anonim ***** válasza:
86%

És? Az én férjem szülei is alkoholisták, ettől függetlenül hozzámentem. Nem az anyja vett el, nem is az apja... 22 éve házasok vagyunk, Volt, hogy közben én tartottam el, volt, hogy ő engem...

NEm szereti a pasit, ne menjen hozzá. Ennyi.,

2013. jún. 15. 12:40
 38/62 anonim ***** válasza:
71%

Úristen. Tudod, Kérdező, szégyellem, hogy ugyanúgy a női nemhez tartozol, mint Én. Ha így beszélnék egyszer a férjemről, esküszöm, kivágnám a nyelvemet.

Tudod mit? Nem kell hozzámenned, szegény pasinak csak jót tennél, ha elhagynád, mert nem kellene egy ilyen bunkó, öntelt pics@t elvennie, mint Te vagy. Remélem, egyszer találsz magadnak egy olyat, aki saját gazdagságától megrészegülve olyan felhők feletti magaslatokban jár, hogy csak távcsővel lehetne követni a nyomát, de közben úgy elver minden este, hogy 2 hétig a se..edre nem fogsz tudni leülni.

2013. jún. 15. 12:42
 39/62 anonim ***** válasza:
68%

amikor a párom megkérte a kezem, még neki sem volt semmi pénze, tanultunk mindketten, nálunk laktunk, "én tartottam el" illetve a szüleim. Ennek ellenére az eskit már saját pénzből fizettük, mert addigra összejött.

Amúgy az, hogy megkérte a kezét, nem jelenti, hogy jövő szombaton el is akarja venni, ez csak egy gesztus.

Senki sem mondta, hogy a srác elvárná, hogy a csaj SZÜLEI 'etessék' az alkoholista szülőket...

te meg kisanyám, rakd ki a gyereket, mert szerintem még a híd alatt is jobb lenne Neki, mint melletted...

2013. jún. 15. 12:54
 40/62 anonim ***** válasza:
36%
Igen előző, csak a te párod tanult és valószInűleg szorgalmas volt, viszont a kérdező nem Igy Irta le a párját.
2013. jún. 15. 13:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!