Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a szülei ellenezték az esküvőjét, csak azért mert szegény volt a választottja? Van még manapság ilyen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 12:11
1/8 anonim válasza:
Hogyne lenne. Több olyan gazdag családod ismerek ahol ez folyamatos problémát jelent. Valahol őket is megértem.
2/8 anonim válasza:
Igen sajnos van ilyen. Sokan azt nézik, hogy a gyerekük "felfelé" válasszon. Arra nem gondolnak, hogy fentről is lehet nagyot esni.
3/8 anonim válasza:
Biztos van. De néha nem is az a gond, hogy az illető szegény, hanem, hogy paranoiásan azt hiszik, hogy aki szegény csak a pénzéért lehet velük.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyszüleink idejében volt az a szemlélet, hogy "Föld a földdel házasodik". Úgy látszik még mindig él, csak már nem a föld az érték.
2012. okt. 19. 12:29
5/8 anonim válasza:
Képzeljétek ez sajnos visszafelé is működik. A férjem nagyszülei azért elleneztek mert állítólag mi gazdagok vagyunk( mihez képest) és így nem fog működni és mindenáron szét akartak szedni minket.
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező lehet képletesen értetted de helyesbítenék. A föld még ma is igazán nagy érték. Hatalmas harcok mennek érte, és nagyon felment az ára.
7/8 anonim válasza:
A barátommal mi 1.5éve vagyunk együtt, tökéletesen megértjük egymást együtt is élünk az én szüleimnél. Ő sokat dolgozik én tanulok. Lánykérés volt esküvő még tervben, de nálunk is hasonló a helyzet. Mármint mi kertesházban élünk az anyukámnál. Anyai részről a családom úgymond pénzesebb, nem gazdagok vagyunk, de mindenünk megvan ami kell. Apai részről az apám is és a nagyszüleim is piásak, minden pénzüket a piára meg a mulatozásra verik el (ennek ellenére tényleg szeretem őket és szeretek velük is lenni). A párom családja viszont kicsit sem "gazdag" az ő rokonai, szülei sem vetik meg a piát, nem dolgoznak vagy közmunkások. Így tőlük egyáltalán nem várható el, hogy bármit is finanszírozzanak az esküvőn. Amit a párom persze szégyell...! Ezért nálunk úgy lesz megoldva, hogy a párom és én minden félretette pénzünket bedobjuk az esküvőbe. Az én szüleim megszervezik a költségesebb dolgokat, pl sátor bérelés, zenekar, fényképész, ételek stb, párom rokonainak pedig csak a süteményekkel kell foglalkozni amiket ők fognak sütni..! Nem csináltunk ebből problémát, mindenkinek jó így, nálunk senki sem néz le senkit szerencsére. 20/L 23/F
8/8 anonim válasza:
Mikor elolvastam a kérdést,egyből azt vágtam rá,hogy ilyen nincs. ÉS most ledöbbentem :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!