Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hozzámennétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hozzámennétek egy olyan fiúhoz akinek még egy lagzira sem telik mert olyan szegény?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem, hogy egy házasságnál ennek kellene a fokmérőnek lenni, de azt sem hogy ehhez annyira szegénynek kell lenni.
2013. jún. 15. 11:36
 2/62 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk sem telik lagzira :) 4 éve vagyunk jegyesek és nagyon-de-nagyon szerelmesek egymásba :)

A boldogság nem attól függ, hogy kinek mennyi pénze van.. És igen, ha az Élet úgy hozza, hozzá fogok menni :)

2013. jún. 15. 11:37
 3/62 anonim ***** válasza:
87%

az én férjem eléggé lepukkant helyről jött.(nem cigány,bár ha az volna se számít )

a szülei elváltak, ezért az anyukájával egyik-napról a másikra élt,ő már suli mellett melózott ,mikor elvégezte a sulit akkor meg a szakmájában tovább.

volt esküvőnk minden úgy volt ahogy a nagyfilmekben csak nem volt lagzi,hanem hanem a család kb 25 fő elmentünk egy étterembe vacsorázni.,amit mi álltunk az esküvői előkészületeket is mi álltuk,a gyűrűket senkinek nem kellett beleszállni.,persze kaptunk pénzt meg ajándékot a vacsoránál.

a szüleim állták volna a lagzit meg minden de a férjem nem tudott volna pótolni bele ezért sztornóztuk.

viszont a szüleimtől nászutat kaptunk az jó volt.

az anyukájától meg háztartási gépet.

ennyire telte,igazából nem mondom hogy nem örültem volna egy lagzinak de már nem gondolok rá.

én így is boldog vagyok.vagyunk 2 kicsi gyerkőcünkkel.

27 évesek vagyunk

2013. jún. 15. 11:41
 4/62 anonim ***** válasza:
93%
Ne azt nevezzük már szegénynek, akinek nem telik a rongyrázásra. Egy esküvő nem két forint! Meg azért ne a férfi fizesse az egészet, te mennyit adnál bele?
2013. jún. 15. 11:41
 5/62 A kérdező kommentje:
Hát nehogymár csak az én családom fizessen.
2013. jún. 15. 11:43
 6/62 acelsziv ***** válasza:
91%
Én speciel nem vennék el olyan nőt, akinél ez a szintmérő.
2013. jún. 15. 11:44
 7/62 anonim ***** válasza:
90%
Ja szóval anyuci/apuci kifizetné neked, szóval te is szegény vagy, mert NEKED nem telik rá!
2013. jún. 15. 11:46
 8/62 anonim ***** válasza:
95%

"Hát nehogymár csak az én családom fizessen."

Muszáj hatalmas lagzit csapni?

(Hmm. Miért van nekem az a furcsa érzésem, hogy az a fickó jobban járna, ha otthagynád a p*csába?)

2013. jún. 15. 11:47
 9/62 A kérdező kommentje:
Az én családom nagyon jól áll anyagilag a párom szülei meg egy alkoholisták. De tudnának zabálni a lagzin amit az én családom állna. Erről ennyit...
2013. jún. 15. 11:47
 10/62 anonim ***** válasza:
94%

Ti elvennétek olyan lányt, aki azért nem akar hozzámenni a párjához, mert nincs elég pénze?

Áruld már el, miért vagy vele? MErt pénze nincs és nem is szereted...

2013. jún. 15. 11:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!