Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek egy olyan fiúhoz akinek még egy lagzira sem telik mert olyan szegény?
55.
Neked sincsenek nagy igényeid, szerinted ennyi kell egy jó kapcsolathoz?
nálunk a szüleim állták a nagy részét...kisebb részét mi...igy is több százezret költöttünk rá...párom családja még egy tisztességes ruhát sem tudott megvenni...bár hugának telne rá, rövidnadrággal tisztelte meg a bátyját :) apósom elment a lagziról két hiszti után kocsmába....amugy alkoholista ő is...
és mindez ellenére se én se a szüleim a büdös életbe nem beszélnének így a férjemről :) mivel jó ember, küszködik...az idióta családjáról nem tehet :)
minek vagy vele? minek akarsz hozzá menni? én ha így beszélnék vkiről akkor azt a személyt megvetem és nem szeretem....
24L
Kedves kérdező neked adok igazat. Addig ne legyen esküvő, amíg nem kölcsönös a dolog, mert kihasználás szaga van. Nem a párodról beszélek, hanem a rokonságáról. Ha te szeretnél nagy lagzit, mert világ életedben így szeretted volna, akkor várj vele. Legalább rendesen meg és kiismered a párodat is. A szerelem sokszor vak!
Jöhetnek a lepontozások, mert mondhatjátok, hogy borúlátó vagyok, de elmondom a saját családom történetét.
A nővérem beleszeretett egy kis bugrisba, aki majdnem csak a saját ruhájában jött a házasságba. Természetesen a lagziban sem állt semmit. Miután összeházasodtak a férje csak utazgatott, motorcsónak, vízisí, síelgetések, a nővérem meg vitte az üzleteket, és próbált előre haladni. Az üzletben nem volt két forintja a pasasnak. Két év után azért akart elválni, mert megtudta, hogy 5 év múlva sem lesz közös az ági vagyon. Majd mégis visszakönyörögte magát, mert arra is ráeszmélt, hogy akkor neki most újra dolgoznia kellene. A nővérem kismamaként halt meg, házasság után alig 5 évvel. Két héttel a temetés után már új csaj lakott a volt férjével, ott vele abba a házba, amiben szintén egy árva fillére nem volt, mert apukám és nővérem építtette. Mégis mit mondott ott abban a házban, annál az asztalnál amihez semmi köze? A házat ő örökölte, mert semmilyen kölcsönadási vagy egyéb szerződés nem volt, és egyébként is úgy vették az anyagokat, hogy sokszor az ő nevére szólt a számla, szóval ez az övé. Ha nem tetszik, találkozunk a bíróságon. Nos a ház olyan 80-100 milliót ér. Miközben ha nem alig egy év után házasodnak, hanem várnak, és komolyan vesszük az apró és kiáltó jeleket is, akkor minden másként alakult volna. Nem a házat, a pénzt, az értékeket sajnálom, hanem azt, hogy egy ilyen aljas szemétláda úgy beszélt a szüleimmel ahogy, és a gyászukban is beléjük rúgott egyet-kettőt.
A fickó családja nem volt különb mint amit a kérdező írt.
Ennyi a történetem, tapasztalatom, és a véleményem az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!