Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bunkóság úgy meghívni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság úgy meghívni egy családot esküvőre, hogy a gyerekeket nem hozhatják?

Figyelt kérdés
Vagy ez valamennyire érthető, elfogadható?
2013. máj. 20. 08:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/144 anonim ***** válasza:
71%

Az a baj, hogy sokan ezt személyes támadásnak veszik a saját gyerekük ellen.

Engem nem zavar, ha megkérnek, hogy ne vigyem a lányom. Tudom, hogy nem azért van, mert nem szeretik, hanem mert most nem róla van szó.

Egyébként ez milyen már, azt mondják, nem hozhatod a gyereked, te meg lóbálod a borítékot, hogy ha nincs gyerek, nincs lóvé? Szép.

2013. máj. 20. 14:17
 72/144 anonim ***** válasza:
86%

72-maximálisan egyetértek

Másik kedvencem, amikor felnőttbulira állítanak be gyerekkel. Akiket persze sose a szülők szórakoztatnak, hiszen ők kikapcslódni jöttek. Így aztán mindig valaki ökörködik velük, aki a szülő szemében, boldog, hiszen játszhat végre az ő aranyos gyerekével, de azt nem veszik észre, hogy ez a valaki, egy óra után már kényszeredetten mosolyog, mint ahogy mindenki.

Én egyszerűen megszakítottam az ilyenekkel a kapcsolatot.

4 gyerekem van.

2013. máj. 20. 14:27
 73/144 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként aki családosként a kisgyermekét lagzira akarja hurcolni, az belegondolt, hogy mennyire helyénvaló egy ilyen korú gyereknek tökrészeg, rendbontó, ordibáló felnőtteket látnia, akiknek el van szállva az agya?

Többen említették, hogy az ilyen felnőtt egyedek több bonyodalmat és hangzavart okoztak, mint a kicsik.

Személyes véleményem, hogy olyan környezetbe, ahol ez várható, nem vinném a pár éves gyerekemet.

2013. máj. 20. 14:31
 74/144 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg az a nem normális, aki képtelen egy/fél napot a gyereke nélkül meglenni. Csak azért mert szült még jelenti azt, hogy ő belefolyt egy nagy masszába amit úgy hívnak, hogy család, és mint önálló élőlény már nem is létezik! Különben pedig az esküvő a pár nagy napja, róluk szól minden és elég szánalmas amikor az anyukák úgy csinálnak mintha ott is körülöttük forogna a világ.
2013. máj. 20. 14:39
 75/144 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem arról van szó, hogy nem tudnék egy fél napot gyerek nélkül meglenni. Szoktam is! De egy esküvő a vidámságról, jókedvről szól. Egy családi esemény, ahol igenis helye van a gyerekeknek is. Sőt, szerintem úgy az igazi!:)
2013. máj. 20. 14:52
 76/144 anonim ***** válasza:
75%

És ha az ifjú pár szerint meg nem úgy az igazi, hogy a Katika üvölt, mert bekakilt a templomban, akkor rögtön meg kell sértődni?

A részeges kérdésre nem kaptam választ! Kocsmába sem hordjátok a gyereket gondolom, akkor a lagziba minek, a sok ittas ember közé?

2013. máj. 20. 14:53
 77/144 anonim ***** válasza:
80%
Egy esküvőben nem mindenki egyformán közeli családtag. Lehet, hogyha a kedvenc testvéred házasodik aki imádja a gyereked annak oké, de mondjuk amikor a 100. unokatestvéred öccsének a lánya akivel 5 éve beszéltél utoljára, annak nem kötelessége elviselni a gyereked.
2013. máj. 20. 14:58
 78/144 anonim ***** válasza:
50%

Engem meg az érdekelne, hogy miféle frusztráció érte a kérdezőt gyermekkorában (meg néhány válaszolót is) amiért ilyen ellenszenvesen viseltetnek gyermekek iránt?

Mi az, hogy szült és mindenhol mutogatja? Ez miben merül ki? nehogy már még boltba sem vigye a gyermekét, ha nem tudja kire bízni, csak mert másoknak nem tetszik, hogy ő boltba mert vinni egy gyereket!

Azért egy temetés és egy esküvő egy lapon említése sem piskóta....

Úgy látszik a jelenlévők egy része elfelejtette, hogy ő is volt gyermek, ezek szerint " szégyellnivaló rossz gyerek, akivel az anyja-apja egy métert sem tett sehová", még egy esküvőre sem vitték, talán ezért is ez a piti kis hadjárat, hogy akkor az ők esküvőjükön se legyenek gyerekek?

És azt is elfelejtik, hogy az esetek nagy részében a házasságokban gyermek is szokott születni! Tehát ők is lesznek még a másik oldalon!

Azért az érdekelne, hogy melyik volt előbb:

A gyermekét otthon nevelő szülő/gyermeket vállaló lenézése avagy a gyermeket vállalók felvágása, hogy nekik már van gyerekük?

Mert már egyre inkább úgy tűnik egymást generálják!

A kérdező meg nyilván összeugrasztásnak szánta a kérdést, és most jót röhög az egymásnak eső embereken!

2013. máj. 20. 15:09
 79/144 anonim ***** válasza:
58%
Más a kocsma, és más egy esküvő! Érdekes, hogy egy esetleges lerészegedő rokon senkit nem zavar, csak egy gyerek? Annak aki szeret inni, miért nem köti feltételnek a kérdező, hogy "figyelj, párod szereti a piát hagyd otthon"?
2013. máj. 20. 15:09
 80/144 anonim ***** válasza:
72%

na tessék:

Egy esküvőt már egy kocsmához hasonlítunk!

Részeg emberek kontra gyerekek? háááttttt

2013. máj. 20. 15:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!