Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság úgy meghívni egy családot esküvőre, hogy a
gyerekeket nem hozhatják?
Szépen le lettek pontozva, akik azt írták, hogy egy éjszakát kibír a gyerek, meg ha neveletlen ne vigyék el és ez a kérdező+párja nagy napja. Gondolom nekik nagyon jól nevelt gyerekük van, akik csöndben ülnek órákon keresztül!
2013. máj. 26. 14:29
Diploma osztóra :(
Azthittem a romkocsmát nem lehet felülmúlni...
2013. máj. 26. 15:03
Látom lepontoztak a hisztis szuperanyukák.
2013. máj. 26. 16:09
Ja le, de biztos mi vagyunk a rosszak, hogy egy estére másra hagynánk a gyerekünk, hogy ne rontsa el más nagy napját :D
2013. máj. 26. 20:32
Senki nem mondta,hogy bárki is rossz lenne a vélemenye miatt...:-D de ez a stílus,ahogy itt egyesek magasról osztják az észt,hogy másoknak hogyan kellene cselekedniük,sokat elárul az illetők szocializáltságáról! :-D én voltam ilyen esküvőn,ahol a gyerekeket kitiltották! A balatonfüredi új gazdag rongyrázáson az egyetlen gyerek az ifjú pár 2éves fia volt,aki elől a saját anyja menekült, mert féltette a ruháját,pedig a gyerek csak az anyjához akart bújni... A királylánykodás közepette elfelejtette mi is az igazán fontos az életben! Nem,nem a gyerek! :-) hanem a hozzánk közelállók szeretete és tisztelete!
2013. máj. 27. 06:02
Nem a rongyrázó hülyékből kell kiindulni!egyébként ha már ugy esett hogy van gyerekem a nagy nap előtt természetes hogy nem királylánykodom....de egy vinnyogva síró vagy ordító gyerek igenis gáz!!!Minden családi rendezvényen..Ha teszem azt én egy babazsúrra részegen combfixben érkezem az sem helyénvaló uyge?
Nekem volt olyan a tágabb családomba aki tőlem is elvárta hogy tegyek meg mindent a gyerekéért,pl adjam oda a falatot szó szerint a számból,zsbepénzemen tápszert ,kaját vegyek mert neki jajj nincs.Azt kell megérteni hogy MÁS gyermeke nem az ÉN életem értelme,nem akarok és áldozatot hozni miatta!Arról pedig nem is beszélve hogy a kisgyermeknek meg kell tanulnia hol a helye mit szabad és mit nem a felnőttek világában.Lehet ebben a frankó szabadszelleműségben nevelni Őket de higgyétek el Ők pacsálnak majd rá a legjobban
2013. máj. 27. 06:53
:-) és hogy akarod megtanítani,hogy viselkejen a felnőttek világában,ha kizárod belőle?
2013. máj. 27. 07:20
Hat utolsó, szerintem nem egy esküvőn/diploma oszton kellene gyakorolni a gyereknek a helyes viselkedést.... Lehet vinni pl étterembe, színházba - onnan is kimenni vele, ha nem tud viselkedni.
2013. máj. 27. 07:23
Pl családi éttermezés (papa,mama),nagyi szülinapja stb igy lesznek ciki helyzetek.de egy esküvő nagyon nem!!ha temetésrő lenne szó akkor nem kapálóznátok ennyire
Legytek kreatívak!Én 8 évesen örültem hogy elmehettem egy esküvőre utána 10 évesen koszorús lehettem
2013. máj. 27. 07:29
A hozzánk közel állók tiszteletéhez és szeretetéhez tartozik a mások nagy eseményinek is a megtisztelése
2013. máj. 27. 07:31
Kapcsolódó kérdések: