Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság úgy meghívni egy családot esküvőre, hogy a gyerekeket nem hozhatják?
"mert engem normálisan neveltek jó modorra és nem az ellenkezőjére, meg foglalkoztak velem a szüleim nem mint a mostani gyerekekkel hogy megcsinálták azt kész.... rásózzák vagy a nagyszüleire vagy valamelyik szomszédra és ünnepnapnak számít ha látja az anyját vagy az apját..."
Ez erős túlzás. Abban igazat adok, hogy a mai rohanó világban kevésbé vannak jól nevelve a gyerekek, de pl az öt éves lányom ovijában 2 gyerek van, akinek a nevelése hagy kívánni valót maga után, de pl. az egyik helyen a szülők is furcsák, a másik helyen meg szimplán nagyon eleven a kisfiú. A többi teljesen normális nevelést kap és a szülei törődnek velük. Lehet, hogy én élek földönkívüli helyen, de szerintem inkább te általánosítasz. :D
Csak kíváncsiságból, megkérdeztem a páromat és annak családját, hogy náluk hogy van ez az esküvő-gyerekesdi (németek).
Azt a választ kaptam, hogy itt Németországban egy gyereknek semmi keresnivalója az esküvőn (nem is értették elsőre a kérdést, hogy mi az, hogy a "gyerekek nélkül", hát minek mennének), és eleve az van általában írva a meghívóra, ha nem tinikorúak a gyerekek, hogy "önt és a párját". Itt nem divat a gyereksarok sem. Azt is hozzátették, hogy nem is értik, mi dolga lenne kisgyerekeknek egy buliban, ahol gyakorlatilag csak italoznak a felnőttek a szertartás után.
A 90 es vagyok
Miért azt öregek nem vesznek fel fürdőruhát?vagy árt nekik az víz? :)
egyre nagyobb divat a fiatalokat szidni...:D
107-es
igen, sőt Németországban a menyecsketánc fogalmát sem ismerik...
109: ez egy más kérdés, mivel vannak helyette más tradíciók.
A gyerekek esküvőre hordása nem egy hagyomány, csak tőlünk nyugatabbra elfogadott felfogás az, hogy vannak felnőtt és gyerekes programok, valamint hogy a gyerek nincs hozzánőve az anyjához, és nem veszi személyes sértésnek senki, ha nem akarják látni az ő kis apróságukat. Csupán erre kívántam utalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!