Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság úgy meghívni egy családot esküvőre, hogy a gyerekeket nem hozhatják?
Kérdező miért gondolod hogy érthető?Ha meghivsz valakit mivel indokolnád azt hogy ne hozzák a gyereket.
Ha engem igy hivnának meg egyből arra gondolnék hogy költségcsökkentés,mert a gyereknek is kell biztositani széket és kaját.Ha a szülő ketten megy akkor is akkora ajándékot visz mintha vinné a gyereket viszont igy a vendéglátónak nem kerül annyiba.
Volta a faluba ilyen esküvő csak ott nem a gyerekek voltak ugymond kitiltva hanem az idősek.
Volt egy kérdés nemrég, ott a kérdező azért volt bunkó, mert elakarta vinni az esküvőre a gyerekét. Itt azért bunkó, mert nem akar gyereket az esküvőre. Azért ez érdekes...
De a témához visszatérve, a legtöbb ember valóban nem tud figyelni a gyerekére. Mikor benne áll térdig a tortába még akkor is csak szépen mosolyognak rá a büszke szülők, hogy milyen kis eleven. Szerintem, ahol nincs külön felügyelet a gyerekeknek, azon az esküvőn nincs helyen kicsiknek (8-10 év alattiaknak) és ezt kérés nélkül is meg kéne érteni. Mert nem csak az, hogy elrontanak valamit, hanem a tömegbe könnyen bajuk is lehet. És mivel ez az ő napjuk, az ő feltételeik érvényesek.
De a konkrét tény közlés helyett inkább megkérdezhetnéd, a szülőket, hogy nem tudtok biztosítani felügyelet a gyerekeknek és akkor meg tudják-e oldani valahogy a gyerek kérdést. Kicsivel barátságosabb.
Nem tudom, biztos velem van a baj, de valahogy nem tudom megérteni ezt a "te lagzid, te szabályaid, te érezd jól magad"-felfogást.
Tavaly volt az esküvőnk, és igen, a mi nagy napunk volt, de valahogy nem sz*rtunk azért a vendégek fejére.
Persze biztos nem voltunk elég trendik ezzel a hozzáállásunkkal...
Mert a mindenki csinál, amit akar jobb felfogás?
Ha nincs külön felügyelet a gyerekekre, akkor nem biztos, hogy ott van a helyük. Mert nem biztos, de lehetséges, hogy baj lesz.
Nekem az természetes, hogy bizonyos eseményekre a gyerek nem való (pl temetés, és én ballagásra sem vinném az enyémeket, mert ők unnák én meg őket szórakoztathatnám), de nekem az esküvő az egy családi örömünnep, ahol a jókedv és a közös vidám ünneplés a lényeg. Bár én sosem voltam az a tökéletességre törekvő aki az álommenyasszony akar lenni és az esküvőjén mindennek tökéletesen és időzítve kell történnie, továbbá sírógörcsöt sem kaptam volna, ha kiderül, hogy a nyoszolyólányok ruhája egy centivel hosszabb annál, ahogyan 8 évesen elképzeltem.
Nekem az esküvőhöz hozzá tartozik a gyerekcsapat, a nevetgélés, stb.
Értem én, hogy valaki azt óhajtja, hogy a Tökéletes Napján még a felhők is sorakozva álljanak az égen, de ne csodálkozzon, ha ezért rossz szemmel néznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!