Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság úgy meghívni egy családot esküvőre, hogy a gyerekeket nem hozhatják?
Az esküvő pont arról szól, hogy ti egy család lesztek, valószínű gyermekeket is vállaltok, mint ahogy a vendégeitek többsége.
A gyerekek meg itt lesik el, hogy hogyan zajlik egy esküvő.
Van akinek akkorák a gyerekei, hogy nem is hagyná másra, akkor az ne menjen?
Annál nagyobb bunkóságot nehéz lenne még kitalálni is, hogy a gyerekek ne mehessenek.
Igen, bunkóság volna. Méghozzá hatalmas.
És azt is meg fogod szabni, hogy ki viheti a párját és ki nem? Mert mondjuk nem tetszik a képe... Vagy a vendégek ruhájának a színét? Hogy mindenki illjen a díszítésbe, meg ne merje valaki bontani az összhangot.
Ki nem állhatom az ilyen steril esküvőket, lagzikat.
Ha annyira a saját elképzelése és szabályai szerint akarja a nagy napot az ifjú pár, akkor ünnepeljék kettesben.
De engem még úgy neveltek, hogy a vendég szent, neki mindenből a legjobbat, rá figyelünk, ha már meghívtuk. És ebbe nagyon nem illik bele a "kölködet hagyd otthon" kikötés...
Az, bizony. Most még nincs gyereked, de ha lesz, és meghívást kaptok egy esküvőre, ahol ugyan ezt kikötik, neked hogy esne?! Most még azt mondod, hogy elfogadnád, de hidd el, nem. Abból gondolom, hogy nincs gyerek, hogy ilyet ki akarsz kötni.
Én udvariasan visszautasítanám a meghívást, mert ha te nem vagy kíváncsi a gyerekemre, akkor én sem a te esküvődre :) szerintem azért kötitek ki, mert nem akarjátok, hogy 1-2-3 cuki gyerek miatt ne ti legyetek a középpontban, mert azért lássuk be, ez önzőség :)
Nem értem az okot, amiért nem szeretnéd meghívni a gyerekeket. Esetleg az öregeket sem?
Szóval, a gyerek a szülők felelőssége, ha úgy gondolják, bírja a lagzit, elviszik. Ha elfárad, gondoskodnak a felügyeletéről ... stb. Az ifjú párnak pedig kimondottan jól áll, ha gyerek is van.
Mély, és őszinte csodálattal, hatalmas szemekkel csak egy gyerek tud nézni az ifjú párra,pl. a kislány a menyasszonyra! Innentől ő is az akar lenni. Én gyerek koszorús-párokat is szívesen látok esküvőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!