Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság úgy meghívni egy családot esküvőre, hogy a gyerekeket nem hozhatják?
Bunkóság.
Anno volt nálunk egy családi összejövetel, de a gyerekek nem mehettek.Mit mondjak,rosszul esett hogy a családom semmibe néz...
13/L
Nekem nincs gyerekem, de én tök úgy gondolkodom ahogy azok akiknek van. Én sem mennék el a gyerek(ek) nélkül. Rettentő rosszul esne. Még akkor is, ha tényleg pl.: hiperaktív vagy ágyhoz kötött lenne, vagy bármilyen külön figyelmet igénylő bajról lenne szó.
Hány gyerek van, és mi a baj velük?
"Bunkóság úgy meghívni egy családot esküvőre, hogy a gyerekeket nem hozhatják?"
Kedves Kérdező, nézzük meg kicsit alaposabban a kérdésedet:
"Bunkóság úgy meghívni egy CSALÁDot esküvőre, hogy a GYEREKEKet nem hozhatják?"
Légy oly kedves, és próbáld meg értelmezni a kiemelt szavak közötti kapcsolatot. Aztán, ha nem megy, szólj bátran, és mi segítünk!
Az ok nyilvan az, hogy a gyerekek nagy tobbsege nem elvezi a hosszu ideig valo nyugtonletet - marpedig a hazassagkotes sem ket perc, sem a templomi eskuvo. Az nem igazan emeli az eskuvo fenyet, ha a kisgyerek sirasba kezd, vagy osszevissza rohangal, vagy esetleg beszol jo hangosan a templomban. Az eskuvo a hazasulandok unnepe, nem a vendegek gyerekei korul kell, hogy forogjon a vilag.
Az en gyerekem 2 eves volt, amikor meghivtak egy eskuvore. En oszinten elmondtam a parnak, hogy nem megyek el, megpedig a gyerek miatt. Nem akarom azzal tonkretenni a napjukat, hogy a szertartas alatt valamit produkal a gyerek - marpedig esely az van ra, ha van kozonseg, meg ugy is, hogy az en gyerekem kifejezetten jo gyereknek szamitott.
A masik a vacsora. Hacsak nincs kulon asztal a gyerekeknek, meg jatszosarok egy bebiszitterrel, szinten nem lesz egy nagy elmeny senkinek. A szulonek nevelnie kell szorakozas helyett - vagy megteszi, ezzel rontva el az estet, vagy rahagyja a gyerekre, szinten elrontva az estet.
Mondjuk egy 8-10 eves gyerekkel mar valoszinuleg nincs baj, ok siman mehetnenek szerintem. A meghivaskor pedig lehetne esetleg emliteni, ahol tudod, hogy kicsi gyerek van, hogy "nincs sajnos jatszosarok/gyerekasztal/bebiszitter, ugye meg tudjatok oldani, hogy a kicsi felugyelet alatt legyen, amig ti az eskuvon vagytok?"
25. voltam
Szerintem ez nem ilyen egyértelmű. Oké, egy hagyományos lagziban nem feltétlenül zavarnak, de elképzelhető olyan program, ahol igen. A szülők nem tudnak normálisan szórakozni, a gyereket fogják nevelni, stb.
Nálunk a nagyon kicsi gyerekeket soha nem is volt divat elvinni az esküvőre, akkor se, ha egyébként nem kötötte ki a pár. A szülők egy estére megoldják a felügyeletet és úgy mennek el. Így garantáltan nem fog a gyerek problémát csinálni, nem jön rá a hiszti, nem kell a ceremónia közepén sos vécét keresni neki egy templomban, és a szülő se csak a hátsó sorba tud leülni.
Több esküvőn voltam,ahol voltak gyerekek, kicsik -nagyok, én is voltam gyerekként, sőt, a saját gyerekeimmel is voltam. 40 éves nő vagyok, de ekkora tahóságot még nem hallottam. A gyerekeknek is hatalmas élmény, sőt, ha többen vannak, még jól el is szórakoztatják egymást:) A gyerek a normális élet része, hozzátartoznak a minden napjainkhoz, ha nem akarod látni őket az esküvődön, akkor ne akarj CSALÁDOT hívni gyerek nélkül, mert az nem család, az csak egy pár...Hívd csak a barátaidat, és szórakozz velük. Én tuti nem mennék ilyen feltétellel!
1-es voiltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!