Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt hogy reagálnál egy ilyenre?
Barátnőm pakolászott, aztán keze ügyébe került egy fotóalbum, amit még korábban az exével csináltattak. Fogta, aztán odaadta nekem, hogy nézzem végig, milyen képek vannak róluk.
Én csak lestem, hogy most mi van, mondtam neki, nem igazán vagyok rá kíváncsi. Még én jöttem zavarba, pedig ne kellett volna szerintem.
Hát ez az, én nem kérem, hogy tagadja le.
De miért nem elég neki annyi emlék, ami a fejében megmaradt. Nem hogy még nekem adja azt a sz.art, hogy nézzem meg.
Mivel régebben volt ebből problémánk, ahogy írtam is, gondolhatta volna, hogy nem igazán érdekel.
Azt se értem, hogy most ettől miért olyan hú de nagy a bizalom, nem ettől függ szerintem. Inkább ez szerintem tiszteletlenség a részéről, pláne mondom úgy, hogy ebből már voltak vitáink.
Én még össze is ismertettem őket.... Nagyon jól kijönnek...nem járunk össze velük (ő is együttél a barátnőjével)
Szoktam beszélni az exről...nem véletlenül ex már csak, nem működött a kapcsolatunk, emberileg , barátilag semmi bajom vele, sőt... Nm tartjuk amúgy azóta a kapcsolatot, csak évi néhány telefon erejéig (szülinap karácsony...stb)
Serintem ebben nincsen semmi, de pl ha a vőlegényem másként reagált volna akkor biztos nem mutogatnám neki az albumokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!