Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt hogy reagálnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt hogy reagálnál egy ilyenre?

Figyelt kérdés

Barátnőm pakolászott, aztán keze ügyébe került egy fotóalbum, amit még korábban az exével csináltattak. Fogta, aztán odaadta nekem, hogy nézzem végig, milyen képek vannak róluk.

Én csak lestem, hogy most mi van, mondtam neki, nem igazán vagyok rá kíváncsi. Még én jöttem zavarba, pedig ne kellett volna szerintem.

2013. máj. 17. 11:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a multja, az eleteken egy resze. Fontos volt neki, szerette, de elmult. Ettol meg nem kell letagadni, plane kidobni. Ahhoz, hogy ezt valaki megertse, fel kell noni....
2013. máj. 17. 11:50
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát ez az, én nem kérem, hogy tagadja le.

De miért nem elég neki annyi emlék, ami a fejében megmaradt. Nem hogy még nekem adja azt a sz.art, hogy nézzem meg.

2013. máj. 17. 11:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert bizik benned, ennyi. En is odaadtam a kedvesemnek az exrol/exel keszult kepeket, hogy ha akarja, nezze meg. Mondjuk ot sem erdekelte, de nem is ez a lenyeg. Ahhoz, hogy valaki a multjat meg merje osztani valakivel, nagy batorsag es bizalom kell. Orulj, hogy nalatok -legalabbis a reszerol- megvan.
2013. máj. 17. 12:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Tojd le. Szerintem túlspiráztad a dolgot. Ha mégegyszer előfordul, akkor mondd meg neki, hogy ez téged nem érdekel. Ennyi.
2013. máj. 17. 12:01
 15/19 A kérdező kommentje:

Mivel régebben volt ebből problémánk, ahogy írtam is, gondolhatta volna, hogy nem igazán érdekel.

Azt se értem, hogy most ettől miért olyan hú de nagy a bizalom, nem ettől függ szerintem. Inkább ez szerintem tiszteletlenség a részéről, pláne mondom úgy, hogy ebből már voltak vitáink.

2013. máj. 17. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én még össze is ismertettem őket.... Nagyon jól kijönnek...nem járunk össze velük (ő is együttél a barátnőjével)

Szoktam beszélni az exről...nem véletlenül ex már csak, nem működött a kapcsolatunk, emberileg , barátilag semmi bajom vele, sőt... Nm tartjuk amúgy azóta a kapcsolatot, csak évi néhány telefon erejéig (szülinap karácsony...stb)

Serintem ebben nincsen semmi, de pl ha a vőlegényem másként reagált volna akkor biztos nem mutogatnám neki az albumokat..

2013. máj. 17. 12:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az exét akarja mutogatni, hanem azt, hogy ő milyen volt, meg mikor csinált évekkel ezelőtt, amikor még nem ismert. Nekem is van egy rakás ilyen bulizós, fesztiválozós képem a régi pasimmal, mert nyilván nem egyedül mentem. A férjem tök jókat röhög rajta. Neki szinte semmilyen fényképe nincs, nem volt egy olyan alkat. Pedig kíváncsi lennék rá, mesélte, hogy kecskeszakálla volt, mikor még anno koncertekre jártak meg ilyesmi. Biztos nem a csaját nézném rajta. Nem véletlen egymással házasodunk ugye.
2013. máj. 17. 17:49
 18/19 anonim ***** válasza:
miket csinált*
2013. máj. 17. 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
túlspilázod. nem a szexvideójukat mutatta meg :)
2013. máj. 18. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!