Mit reagálnál ha egy látásból ismert ember, odamenne és átölelne?
:) Ha csak látásból ismered,vagy pl: egy helységben dolgoztok,vagy 1-1 órátok együtt van,és odamenne és megölelne. Nem szólna semmit,csak közelítene:D
Én nem szeretek idegen emberekkel testi kontaktust létesíteni, semmilyen formában. A villamoson is rosszul vagyok ha hozzám dörgölőznek. Ilyen vagyok.
Nem engedném, hogy megöleljen.
Hagynám, hogy átöleljen, és visszaölelném.
Megvárom, míg elmondja, mi a baja. Nem kellenek mindenhol szavak. Néha elég egy mozdulat.
Látásból ismerem, egy helyiségben dolgozunk..Nem idegen!
Látszik, hogy falun élek..:)))
Az emberek nagy része utálja az embereket, rizikós a dolog. :D De ha nekem is szimpatikus ember csinálná engem aztán nem zavarna:P
helyiség. a helység az települést/várost jelent.
nos, nem biztos, h kitörő örömmel fogadnám, bár ez függ az iránta érzett szimpátiámtól. vannak emberek, akiket szívesen megölelek, míg mások taszítanak.
20 évesen simán nyomtuk a Szigeten a free hugsot a barátnőimmel, és abszolút pozitív emlékeim vannak róla, viszont azóta eltelt 5 év, és elég sokat változtam.
Egyébként miért linkelted be a képet, mind tudjuk, hogy mi az az ölelés.'
ehhez a képhez szerettem volna szöveget írni,aztán elmaradt,csak betoltam a képet, aztán így jött ki. Az ölelésről meg,hogy nem ez a pedofil segged fogom,melled nézem ölelés,hanem ez a 'mindenkit szeretek' feeling.
Én ismerek így környezetbe embereket, akiktől csak úgy jól esne egy ölelés,csak úgy...:) Nem kell,hogy érezzek többet,nem kell semmi,csak egy ölelés,persze igen függ,hogy ki az,de van sok olyan ember,akit nem löknék el ha megölelne.
Mert ahogy valaki mondta,ebben a mozdulatban van minden benne. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!