Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnál ha egy látásból...

Mit reagálnál ha egy látásból ismert ember, odamenne és átölelne?

Figyelt kérdés

[link]

:) Ha csak látásból ismered,vagy pl: egy helységben dolgoztok,vagy 1-1 órátok együtt van,és odamenne és megölelne. Nem szólna semmit,csak közelítene:D

2013. ápr. 21. 17:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Pl: ahhoz nem is kell,hogy szeressem,vagy,hogy tetszen,csak elég ha nagyon pozítiv kisugárzása van.

Elég nálam ennyi.:)

2013. ápr. 21. 18:31
 12/30 anonim ***** válasza:
Meglepődnék:D
2013. ápr. 21. 20:16
 13/30 anonim ***** válasza:

először sinus tachycardiám lenne

aztán reflexből arrébb tolnám

végül menekülésre fognám hátha egy perverz és bekapnám az Ataraxomat

nálunk még barátok között sem divat az érintés, a puszi is nehézkes és ritka, nem azt szoktam meg hogy idegent vagy majdnem idegent intim szférámba engedjek

mert egy ölelés már az a kategória

2013. ápr. 21. 20:25
 14/30 anonim ***** válasza:
Visszaölelős típus vagyok, de mivel ez nem jellemző az emberekre, tuti kibukna belőlem, hogy "Mi történt, baj van?" :)))))
2013. ápr. 21. 20:25
 15/30 A kérdező kommentje:

Hmm nekem vannak gondolataim amikor elképzelem,hogy olyan jól esne...:)

Pedig nem vagyok ilyen puszilkodós fajta,sőőőt a rokonok szenvednek a pusziért ha rólam van szó:D.

De ez egy szimpatikus látásból ismert kedves idegentől nagyon jól esne

2013. ápr. 21. 20:42
 16/30 anonim ***** válasza:

Köszönöm a javítást 9.! Jogos.

Most azért úgy örülnék neki, ha valaki úúúgy kérdezés nélkül átölelne..

Helységben, helyiségben, olyan mindegy lenne...:((

2013. ápr. 21. 20:45
 17/30 anonim ***** válasza:

Drágám!

Te úgy vagy beteg, ahogy vagy!

Avagy, ha majd látod, hogy a barátod/férjed is így ölelkezik hosszasan a hü lye kolléganőivel,

akkor is ilyen kis heppi leszel??

2013. ápr. 21. 21:33
 18/30 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, ha ölelgetnek. Csak és kizárólag a páromtól és a gyerekeimtől szeretem, mindenki más kifejezetten zavar. Még a távolabbi családtagok vagy a régi kollégák esetében is nekem kifejezetten kellemetlen érzés lenne és nagyon zavarna. Persze nem lökném el bunkón, de elhúzódnék és megkérdezném hogy mi a baj. Még akkor is rosszul érzem magam, amikor munkahelyi fotózkodás van és összébb kell húzódni. Pedig kedvelem azokat a kollégákat.
2013. ápr. 21. 21:44
 19/30 anonim ***** válasza:
Hátrálnék, aztán ha mégis közelít, akkor elfutnék. Azt hinném elsőnek, hogy beteg. :D Nem szeretem az ilyen bizalmaskodást, idegeneket (hiába láttam már sokszor) nem engedek ennyire közel az intim zónámba.
2013. ápr. 21. 22:13
 20/30 anonim ***** válasza:

"De ez egy szimpatikus látásból ismert kedves idegentől nagyon jól esne"

Konkrét személyről beszélsz?

2013. ápr. 21. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!