Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti beneveznétek egy ilyenre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti beneveznétek egy ilyenre?

Figyelt kérdés

[link]

Minden vasárnap nézem, közben elgondolkozom, hogy jelentkeznék-e rá, de mindig arra jutok, hogy nem.

Szerintem az esküvő nem arról szól, hogy versengjünk a napján.

2012. jún. 4. 09:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már pár ilyen programot. Azt kell mondjam, h csak sekélyes párok mutogatják így magukat. Azok, akiknek nem az egymás szeretetének ünneplése a lényeg, hanem a buli, a magamutogatás.
2012. jún. 4. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A saját esküvőm nem a versengésről szólna.

Fellengzős, gusztustalan egy műsor.

2012. jún. 4. 09:22
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Ha lenne az esküvőre pénzem én igen. Pont nem érdekelne hogy ott van még 3 plusz fő aki pontozza az esküvőmet. Amúgy is arra törekednék hogy mindenből a legszebb, legjobb legyen, persze csak a saját stílusomban. Veszíteni valóm nincsen, maximum kapunk ingyen egy álom nászutat. :-)
2012. jún. 4. 09:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy- két ilyen műsort láttam, de nekem az jött le, hogy ostobábbnál- ostobább, ám pénzes és magamutogató párok neveznek be. Nekik nem arról szól az esküvő, h életük egyik legszebb napját megisszák a családdal, barátaikkal, hanem arról, h minél jobban kitegyék a nagyközönségnek, és minél jobban menjen a rongyrázás. Eközben pedig 3 másik fancsali arccal figyel és azt fikázza, amit igazából nem is lehetne, mert tök jó.
2012. jún. 4. 09:38
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
nem megisszák, hanem megosszák
2012. jún. 4. 09:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Néha én is nézem.Olyankor álmodozom,hogy vajon milyen lesz a sajátom.:)

Nem neveznék be.De én mondjuk semmi olyan műsorra nem neveznék,ahol így végig vesz a kamera.

2012. jún. 4. 09:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem. Mindkettőnk szülei elváltak, biztos lesz valami botrány :-(

De az egyik szereplőt ismerem, és az életben is elég felszínes. Persze nem mondom, hogy mindenki az, csak nekem furcsa hogy mikor próbálok nem elesni még arra is figyelnem kell, hogy melyik kamerába nézzek :-)

2012. jún. 4. 09:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az még csak a kisebbik dolog, hogy beneveznek ebbe a műsorba, de olyan csúnyán kritizálják a másik dekorációját, ruháját..., engem inkább ez bosszantott leginkább.

2012. jún. 4. 11:34
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Én nem is nézem ezt a műsört. Elég alacsony színvonalú.
2012. jún. 4. 13:00
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

Gondoljátok, hogy nincs egy produceri utasítás, hogy "tessék mindenbe belekötni, egyébként unalmas lesz a műsor" az egész mögött?

Ha mindenki mosolyogva végigülné az egészet és csak kedveskednének, akkor alig lenne nézettsége.

Ne gondoljátok, hogy a stábnak csak annyi a szerepe, hogy némán követi a szereplőket operatőrrel, hangosítóval meg egy rendezővel (igen, ilyen műsorokban is van rendező!).

2012. jún. 4. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!