Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beneveznétek egy ilyenre?
Minden vasárnap nézem, közben elgondolkozom, hogy jelentkeznék-e rá, de mindig arra jutok, hogy nem.
Szerintem az esküvő nem arról szól, hogy versengjünk a napján.
Nem. A saját esküvőm nem a versengésről szólna.
Fellengzős, gusztustalan egy műsor.
Néha én is nézem.Olyankor álmodozom,hogy vajon milyen lesz a sajátom.:)
Nem neveznék be.De én mondjuk semmi olyan műsorra nem neveznék,ahol így végig vesz a kamera.
Én nem. Mindkettőnk szülei elváltak, biztos lesz valami botrány :-(
De az egyik szereplőt ismerem, és az életben is elég felszínes. Persze nem mondom, hogy mindenki az, csak nekem furcsa hogy mikor próbálok nem elesni még arra is figyelnem kell, hogy melyik kamerába nézzek :-)
Köszi a válaszokat!
Az még csak a kisebbik dolog, hogy beneveznek ebbe a műsorba, de olyan csúnyán kritizálják a másik dekorációját, ruháját..., engem inkább ez bosszantott leginkább.
Gondoljátok, hogy nincs egy produceri utasítás, hogy "tessék mindenbe belekötni, egyébként unalmas lesz a műsor" az egész mögött?
Ha mindenki mosolyogva végigülné az egészet és csak kedveskednének, akkor alig lenne nézettsége.
Ne gondoljátok, hogy a stábnak csak annyi a szerepe, hogy némán követi a szereplőket operatőrrel, hangosítóval meg egy rendezővel (igen, ilyen műsorokban is van rendező!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!