Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan reagálnál, ha megjelenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál, ha megjelenne egy plusz, nem várt koszorúslány az esküvődön?

Figyelt kérdés
Ez már régi sztori, csak most eszembe jutott a kérdéseket olvasgatva. Fel voltam kérve egy esküvőn koszorúslánynak, megvoltak a párok, egyforma ruhák, stb, aztán egyszer csak jött egy rokon család, hogy ők beöltöztették a kislányukat koszorúslánynak (kérés nélkül, tök más ruhába) és hát hogy ő is szeretne vonulni. :D Ott a menyasszony próbált jó arcot vágni hozzá és mondta hogy hát ha már ez van akkor oké, de én lehet, hogy nem hagytam volna szó nélkül. Ti?
2012. jan. 9. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
valószínűleg én sem hagytam volna szó nélkül, de igazából ha nagyon háttérben marad, lehet, hogy csak utána megemlítem, hogy ez azért jó nagy bunkóság volt.
2012. jan. 9. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagy tahóság volt az tuti.
2012. jan. 9. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Levegőnek nézném azt a családot az egész esküvőm alatt.
2012. jan. 9. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Ez nem egy nagy dolog. Még mindig jobb, mint ha két vőlegény jelenne meg.
2012. jan. 9. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Én nem is engedném. Azt mondanám, hogy ha a kislány ennyire szerett volna, akkor miért nem szóltak neki időben? Miért kell így ilyen helyzetbe hozni az embert?
2012. jan. 9. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem csinálnék belőle gondot! Annak a kislánynak ez sokat jelent, szép ruhát húzott, és fogalma sincs mér róla, hogy jól néz-e ki így vagy sem, illik-e a többiekhez vagy sem. Ha kitiltom a kislányt, azzal nagy bánatot okozok neki. Az én esküvőmön minden kislány érezze jól magát! Jajj alig várom, aranyos kis unokahúgaim, inkább húzzanak mind 3 féle színű ruhát, csak legyenek boldogok. :) Mint én is :)
2012. jan. 9. 22:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az utolsónak igaza van abban, hogy ez egy vidám nap, érezze mindenki jól magát, meg ne a gyereket büntessük. De amúgy a rokonok részéről mekkora parasztság már ez... :D "Belerondítani" egy gondosan megtervezett esküvőbe... akkor tényleg szólhattak volna előre, hogy a kislány szeretné - bár szerintem nem ő szerette volna legjobban.
2012. jan. 10. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire volt kicsi az a kislány. :) Egy páréves kislányt hagytam volna és még mosolyogtam volna is rajta, egy nagyobbat (10+) már nem biztos. Meg ez nagyban függ attól, hogy milyen a kapcsolatom a családdal és hogyan kérik, hogy hadd vonuljon.
2012. jan. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!