Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a koszorúslány ruhákat (vagy ehhez 95%-ban hasonlókat) hol lehetne Mo-n megvenni/bérelni?
Egy hónapja keresem, már körbe jártam egy rahedli üzletet és megnéztem egy csomó honlapot, de sehol se találtam.
Ezeket szeretném a koszorúslányaimnak!!!
Segítséget előre is köszi!!!
nem tudod ki a tervezője véletlenül?
amúgy nem tudom,talán az organza szalonban.
Sajnos ahány helyen jártam, sehol se találtam ilyet vagy ehhez hasonlót.
Úgy tudom, hogy ez 2010-es kollekció. Legalábbis interneten megtaláltam egy bejegyzésben és az 2010. januárjában íródott. Eddig még a tervezőt se tudtam, de köszi! Más nem, ez alapján csak megtudom valahogy keresni.
sztem varrasd meg, aztán add el.
vagy varrassák meg maguknak a lányok, mert ezt később is fel lehet venni. 10-15ből kb. kijön egy ruha
Szerintem is varrasd meg!
Az én koszorúslányaimnak is varratva lesz a ruha, így biztosan jó lesz méretre, és később is tudják majd hasznosítani.
Úristen ez nagyon szép!
Szerintem varrasd mert nemrég voltam ruha próbán és néztem a koszorúslány ruhákat és ehhez hasonlót én sem találtam sehol.
Ahogy a tegnapi válaszoló mondja, ezek a ruhák nem fehérek, hanem bézs színűek.
Nyilván, mint ARA tisztában vagyok azzal, hogy milyen színű ruhát 'rakatok' a koszorúslányaimra.
Nem mellesleg az sem érdekelne, ha fehérek lennének.. főleg, hogy akkor már - mire az esküvőnk lesz - 1 éves lesz a kislányunk és neki pl. megvarratom ezt a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!