Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abroncsos koszorúslány ruha vs rossz idő?
1. Meg ne fàzz!
2. Autóba beszàllni és kiszàllni ugyanolyan macera, mint nyàron. Nem kényelmes.
3. A pisilés határozottan 2 emberes mutatvàny :)))
Èn menyasszony voltam, abroncsos ruhàban és a férjem pisiltetett! :)
Én szeptember végén voltam koszorús, abroncsos ruhában, és egyedül is tudtam pisilni, ráadásul éppen meg is volt...
Autóba ki-beszállás elég macera volt, ott próbáltam olyan pillanatban ki és beszállni mikor nem voltak ott pasik, meg úgy senki sem figyelt, mert hát azt a szoknyát eléggé fel kellett húzni :) Arra kell figyelni, hogy ne csukd be az ajtóval, meg ugye ülni is elég nehéz benne.
Én színdarab miatt viseltem ilyen ruhát, sajnos még se koszorús se menyasszony nem voltam :)
Pisilni úgy kell (legalábbis nekem úgy sikerült), hogy a legalsó abroncsot emeled, és a legalsó és az egyel föntebb lévő gyűrű közti részbe "belepakolod" a ruhádat. Nem tudom volt-e puding babád (aminek műanyag szoknyája volt) kiskorodban, kb. úgy kell elképzelni. :)Remélem érthető :) Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!