Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt hogy reagálnál egy ilyenre?
Barátnőm pakolászott, aztán keze ügyébe került egy fotóalbum, amit még korábban az exével csináltattak. Fogta, aztán odaadta nekem, hogy nézzem végig, milyen képek vannak róluk.
Én csak lestem, hogy most mi van, mondtam neki, nem igazán vagyok rá kíváncsi. Még én jöttem zavarba, pedig ne kellett volna szerintem.
Sehogy.
Az exe a múltja része. Ha nem lett volna, ma nem pont ilyen lenne. Az, hogy megmutatja, azt jelenti, hogy teljesen túltette magát rajta.
A barátnőm és én vagyunk esküvő előtt, el akarom venni magyarul.
Az előttem levő barátjával közös fényképalbumról van szó.
Jaaaaaa:-)bocsi kissé ma nem jó a felfogóképességem úgy tűnik:-)tényleg bocsi
Hát szerintem nem kell ezen kiakadnod,tuti hogy nem azért mutatta meg mert bántani akart ezzel.Az én férjem is megnézte a képeinket.Tudta,hogy nem ő az első pasi az életemben így hát egyértelmű,hogy van múltam.De veled van és hozzád akar menni.Nem hiába ex a pasi:-)nyugodj meg.Ne parázz.Vagy esetleg te rezegsz meg,hogy házasodnod kell,és esetleg így keresel olyan okot,hogy ez meghiúsuljon?
A kapcsolatunk elején sokat beszélt róla, úgy kellett leállítanom, hogy elég lesz már.
Nem igazán értem, én biztos nem hoznám ilyen kellemetlen helyzetbe, hogy azt kelljen nézegetnie, hogy én egy másik nővel hogyan ölelkezek meg csókolózok.
Jó persze, az embernek van múltja, de azért ha nem muszáj, szerintem nem kéne a másik orra alá dörgölni ilyen egyértelműen.
Mondjuk azt se értem, minek van még meg az a fényképalbum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!