Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenre hogy kereshetnék rá?
Figyelt kérdés
Hogy lehetne elkészíteni? Szerintetek angolul hogy találnék hasonlóakat?
2013. márc. 22. 09:26
1/3 anonim válasza:
Én úgy keresném, hogy do it yourself wedding bracelet
DIY wedding bracelet
(csináld magad esküvői karkötő)
így talán találsz valamit, bár nem tudom, mi a pontos elnevezése
2/3 anonim válasza:
Vegyél pár művirágot és szatén szalagot és próbáld meg- nem bonyolult, sikerülni fog! A virágot oda lehet varrni a szalaghoz, egy rúdon próbáld ki, hova kell, tűzd oda és varrd rá. A gyöngy karkötőhöz (kapható ilyen karkötő) is oda lehet rögzíteni
3/3 anonim válasza:
Ha nem magad akarod csinálni, a virágoshoz beviszel egy képet hogy ilyet szeretnél csak más virággal, símán meg tudják csinálni. Nekem szalagavatóra csináltattak ilyet anyáék. Ők még képet se vittek, csak elmondták hogy mit szeretnének. Nekem élő orchideából volt, nagyon kis szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!