Normális az, ha egy egészséges,29 éves, jogi egyetemet végzett nőnek a nagyszülei szabják meg, hogy mit tehet, mikor mehet el otthonról? 3-4 óránként telefonálnia kell, hogy hol és kivel van? Milyen jövő vár az ilyenre?
Igen, normális!
Ha a 29 éves, jogi egyetemet végzett nő életképtelen példánya az emberi fajnak.
Egyébként a kérdés is hülyeség! Hát persze,hogy nem normális!
Én azt javaslom, hogy egész egyszerűen éld a saját életedet. Tiszteld a nagyszüleidet, de nem kell ebbe a játékba belemenned.
Vannak emberek akik féltésből ilyet tesznek, de ez valójában majomszeretet. Egyszerűen ki akarnak sajátítani maguknak és korlátoznak a személyes szabadságodba. Ez ellen csak TE tehetsz, ők nem fognak változni.
Csak azért tehetik veled meg, mert partner vagy benne. Simán közöld, hogy "elmentem, nagyi, majd jövök" - ajtó becsuk kívülről, és majd hazamész, amikor hazamész.
Nem olyan bonyolult az élet...
Nem értem miért gondolja mindenki, hogy nő vagyok? :) Csak a kérdező lehet a tárgya a kérdésnek? Ennyire ki vagytok éhezve, fiúk? :)
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!