Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodnátok olyan esetben ha tudnátok, hogy úgyis örökké csak a másodikok lehettek?
Volt egy nő a vőlegényem életében akit nagyon szeretett és nagyon megviselte hogy szakítottak, öngyilkos is akart lenni miatta.
Szóval ezen a nőn a mai napig nem tudja túltenni magát, mondta hogy soha nem is fogja és hogy senkit nem fog úgy szeretni mint amennyire őt szerette/szereti.
Nem is tartják a kapcsolatot, 5 éve nem beszélnek. a nő Svájcban lakik mi meg Magyarországon, szóval nem úgy értettem a kérdést, nyilván semmi esély sem arra hogy megcsaljon sem hogy visszamenjen hozzá.
Csak a tudat miatt kérdeztem, hogy ha tudnátok a fent leírtakat akkor mit tennétek.
Szóval légyszi ne kombináljatok bele megcsalásokat meg ilyesmi. :)
Biztos, hogy nem. Nem is érte, hogy te miért gondolkozol ezen. Már az is durva, hogy még mindig együtt vagy vele, nemhogy a házasság..
Te nem érzed magad porig alázva így? "senkit nem fog úgy szeretni mint amennyire őt szerette/szereti."
Én nem szívesen hallanék ilyet senkitől, főleg a barátomtól.
Nem. Elvárnám, hogy legalább megpróbálja túltenni magát a dolgon.
Én is hasonló helyzetben vagyok, ezt a kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
A válaszok egyöntetűek, viszont azóta beszéltem vele többször a dologról, és azt hiszem, kezdi megérteni, hogy mi a gond. Kevés idő telt még el, de azt hiszem, elindult azon az úton, hogy feldolgozza a régi szerelmét és engem helyezzen az első helyre.
Próbáld meg elérni, hogy ő túllépjen a nőn, és te legyél az első. Mert amíg csak második vagy, addig túl sok értelme nincs a házasságnak. Tényleg bármi történhet. Nemrég voltam egy olyan pár esküvőjén, akik között tiniszerelem volt, aztán szétváltak. Megházasodtak, gyerekeik lettek. Az egyik fél megözvegyült. A másik elvált. Végül egymásra találtak... az életben semmi nem biztos. Törekedni kell a legjobb lehetőségekre. Esetedben az első helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!