Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti házasodnátok ilyen szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti házasodnátok ilyen szituációban? Avagy érdekházasság pro & kontra.

Figyelt kérdés

Elég szegény családból származom és eléggé korlátoltak a lehetőségeim. Mivel nincs pénz az iskoláztatásomra így nem lenne normális végzettségem, vagyis csak szakmunkásként tudnák elhelyezkedni, amit annyira nagyon nem szeretnék.

Eddig, amíg gimibe jártam, diákmunkát vállaltam, így ismerkedtem meg egy sráccal, aki magyar állampolgár de külföldön él, Monte Carloban, randizgattunk és ha hazajött összejártunk de én sosem éreztem érte semmi komolyat, csak kellemes időtöltést volt, vele teljesen kiszakadtam a saját kis beszűkült világomból.

Neki viszont komolyak az érzései és mikor panaszoltam neki hogy nem tudok tovább tanulni és milyen kilátástalannak tűnik minden akkor mondta, hogy csak egy szavamba kerül és kiköltöztet engem is oda ahol ő lakik, azonnali állást biztosít, mindemellett még biztos anyagi hátteret és házat is meg persze az állandó jólétet. Ezért cserébe csak el kell köteleznem magam mellette és rövidesen hozzá kell mennem.

Van valaki akinek van hasonló tapasztalata, van aki hasonló dolgot csinált (vagyis érdekből tartott fenn kapcsolatot, házasodott stb) és megbánta? Vagy éppenséggel összejött neki az "üzlet"? Elmesélnétek mi és hogyan történt?

Illetve véleményeket is várok hogy hasonló helyzetben mit tennétek: kiszakadnátok a sz*rból és beleülnétek a királyságba egy olyan férfi oldalán akit nem szerettek vagy maradnátok a 80 ezres fizetésnél és az 'albérletben lakok amíg meg nem halok" történetnél egy olyannal akit szerettek?

2013. márc. 23. 19:33
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
43%

Hogy mi csoda? Monte Carloba? Úgy érted a világ harmadik leggazdagabb és legluxusabb városába? Ide: [link] ?

KÉRDÉS NÉLKÜL! :)

Ráadásul ha találkozgattatok a sráccal már előtte is akkor nem egy tök ismeretlennel vállalsz kapcsolatot, így meg aztán pláne! :)

2013. márc. 23. 19:35
 2/48 anonim ***** válasza:
87%
Albérletben laknék, mindent megtennék, hogy előrébb jussak a munkában, nem törődnék bele, hogy ennyire vagyok képes, összejönnék valakivel, akit szeretek is és boldogan élnék, amíg meg nem halok..
2013. márc. 23. 19:37
 3/48 anonim ***** válasza:
78%
engem az zavarna, hogy ott tőle függnék, mert sok mindent lehet mondani, ugye. Előtte azért mérd fel a terepet jól, nehogy csőbe húzzon. Egyébként, igen, hozzámennék, ha szeretnék és megbíznék benne.
 4/48 anonim ***** válasza:
53%
Szia! :) Szerintem én is mennék és hátra sem néznék :)
 5/48 anonim ***** válasza:
92%

Tyűűha, Monte Carlo álmaim városa és életem egyik legnagyobb célja hogy eljussak oda esetleg ott élhessek pár évig!! :-)

Ennek ellenére sosem alacsonyodnék le arra a szintre hogy érdekkapcsolat révén kerüljek ki, de mindenkinek máshol van a határ, különböző értékrenddel rendelkezünk, ha neked ez belefér tedd, de én biztosan nem mennék!

6/48 anonim ***** válasza:
72%
Nezd, ezt neked kell eldontened. Az en velemenyem mindig az volt, hogy a szerelem elmulik, a szeretet es a tisztelet, egymas megbecsulese viszont a sirig tarthat.
2013. márc. 23. 19:43
 7/48 anonim ***** válasza:
67%

Próbáld meg ,legyetek boldogok!

Tanulj nyelvet utána tiéd a világ.

8/48 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagyunk egyformák. Neked kell érezned, jól átgondolnod a jövőre is kivetítve nemcsak anyagilag, de lelkileg is.

Nekem nem menne. Nem ilyen helyzetben voltam, csak olyanban, hogy volt egy jó anyagi helyzetben levő srác, aki bármit megadott volna nekem, szeretett is, törődött is velem, de én egyáltalán nem vonzódtam hozzá. Nem is bírtam vele kapcsolatot kialakítani, nem tudtam volna minden reggel mellette ébredni, átölelni, szeretgetni, stb. Szóval ez nem nekem való lenne. De magadból kell kiindulnod.

9/48 anonim ***** válasza:
33%
Eddig ingyen is jól érezted magad vele, most luxust kInál, hát persze, ettől nem leszel prosti. Ha nem jön össze, ott a lehetőség, hogy kint van munkád és tudsz boldogulni. A többiek irigyek.
2013. márc. 23. 19:44
 10/48 anonim ***** válasza:
93%

Hát én beszélgetnék vele, hogy tisztában van-e az érzéseimmel. És hogy mit kér még (mit ért házasság alatt).

És ha mondjuk szerelmi életet ért? Tudnál vele szerelmeskedni mindennap, ha azt kívánja Tőled?

Meg tisztában van avval, hogy Te nem érzel iránta vonzalmat, és mégis elvenne Gyakorlatilag megvenne.

És vagytok elég szoros kapcsolatban ahhoz, hogy tudd, nem akar Neked ártani, eladni például - hamis ígéretekkel?

És milyen munkát biztosítana végzettség nélkül, nyelvtudás nélkül?

Ha kimész egy idegen országba úgy, hogy nem beszéled a nyelvet, a lehető legkiszolgáltatottabb helyzetbe kerülsz, egyetlen embertől függesz. Az sokkal rosszabb is lehet, mint amit itthoni lehetőségnem felvázoltál.

Szóval a felmerülő kérdésekre kapott válaszok szerint döntenék.:) Az eddig adott infók nagyon kevesek a döntésemhez. (Egyébként én beszélek angolul.)

A korkülönbség mekkora köztetek?

És miért jár Magyarországra a falucskátokba?

És mivel foglalkozik?

2013. márc. 23. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!