Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti házasodnátok ilyen szituációban? Avagy érdekházasság pro & kontra.
Elég szegény családból származom és eléggé korlátoltak a lehetőségeim. Mivel nincs pénz az iskoláztatásomra így nem lenne normális végzettségem, vagyis csak szakmunkásként tudnák elhelyezkedni, amit annyira nagyon nem szeretnék.
Eddig, amíg gimibe jártam, diákmunkát vállaltam, így ismerkedtem meg egy sráccal, aki magyar állampolgár de külföldön él, Monte Carloban, randizgattunk és ha hazajött összejártunk de én sosem éreztem érte semmi komolyat, csak kellemes időtöltést volt, vele teljesen kiszakadtam a saját kis beszűkült világomból.
Neki viszont komolyak az érzései és mikor panaszoltam neki hogy nem tudok tovább tanulni és milyen kilátástalannak tűnik minden akkor mondta, hogy csak egy szavamba kerül és kiköltöztet engem is oda ahol ő lakik, azonnali állást biztosít, mindemellett még biztos anyagi hátteret és házat is meg persze az állandó jólétet. Ezért cserébe csak el kell köteleznem magam mellette és rövidesen hozzá kell mennem.
Van valaki akinek van hasonló tapasztalata, van aki hasonló dolgot csinált (vagyis érdekből tartott fenn kapcsolatot, házasodott stb) és megbánta? Vagy éppenséggel összejött neki az "üzlet"? Elmesélnétek mi és hogyan történt?
Illetve véleményeket is várok hogy hasonló helyzetben mit tennétek: kiszakadnátok a sz*rból és beleülnétek a királyságba egy olyan férfi oldalán akit nem szerettek vagy maradnátok a 80 ezres fizetésnél és az 'albérletben lakok amíg meg nem halok" történetnél egy olyannal akit szerettek?
"érdekből tartott fenn kapcsolatot, házasodott stb) és megbánta? Vagy éppenséggel összejött neki az "üzlet"?"
Azt értem, hogy Neked ebben mi a nyereség, de őneki micsoda? Ezen elgondolkodtál?
Kettes válaszoló: egy kisvárosban élek ahol korlátoltak a munkahelyek és szinte mindnehová csak protekcióval lehet bekerülni - ami nekem nincs. Felsőfokú francia és angol nyelvvizsgával a legjobban fizető állás egy recepció állás volt, ahol heti 5 nap-napi min.13 óra munkáért havi nettó 83 455 forintot kaptam úgy, hogy volt olyan hogy a 12 órából 24 óra lett, mert az esti műszakos váltóm megbetegedett és nekem kellett helyettesíteni..
Érettségim van és habár egy kivételével 5ös lett minden tárgy és két nyelvvizsgával rendelkezem, kitörölhetem vele a fenekem, mert a mai oktatási rendszerben alig van államilag támogatott hely, a fizetős alapból kiesik, nincs félévente felesleges 300 ezrem csak a tandíjra és akkor az albérletről és az ételről, a jegyzetekről és a könyvekről nem is beszélve.
Szóval ez egy ördögi kör, nem tudok kiszakadni, nem tudok elköltözni mert miből fizetném az albérletem, kölcsönt nem adnak, mert mit tennék fel fedezetnek, itt viszont rendes munkát nem találok ami annyit fizet hogy meg is éljek belőle és még félre is tudjak tenni belőle.. Volt olyan hónap amikor az utolsó hétre 3000 forintom maradt, meg egy tök üres hűtöm..
Hatos válaszoló, nem gondolom hogy luxusprostituált lennék, olvasd el mit írtam, dolgoznék és nem csak a párom várnám otthon szétterpeszett lábbal egész életemben.
Hetes válaszoló, te bárcsak meg sem szólaltál volna!
Ha szereted_menj! HA nem ne!
(a szerelem nem feltétele a jó, sírig tartó házasságnak... furcsa, de így van. A szerelem -kielégülve - elmúlik (szerintem, csak "reménytelen" szerelem van, az nem múlik) és ha nincs jelen szeretet, megbecsülés, tisztelet nagyon furcsa állapotokat generál.)
"heti 5 nap-napi min.13 óra munkáért havi nettó 83 455 forintot kaptam úgy, hogy volt olyan hogy a 12 órából 24 óra lett, mert az esti műszakos váltóm megbetegedett és nekem kellett helyettesíteni.. "
Tudod, hogy ez törvénytelen?
Nem?
És nem vitted bíróságra az ügyet és nem sikerült az ügyből kártérítésre szert tenned?
Akkor óva intelek attól, hogy a világ túlsó felére utazz!
Nagyon veszélyes egy messziről jött ismeretlenre bízni a sorsod és boldogulásod úgy, hogy nem vagy képes a Magad érdekeit megvédeni és Magadért kiállni!
Hány éves a férfi és te hány éves vagy? Egy cseppet sem gondolkoznék, hanem mennék. A nyelvet tudod, akkor mire vársz, van aki segiteni fog neked! Ismered a srácot, tehát lehet, hogy kialakulnak az érzelmek benned.
Amit nem értettem miért kellene gyorsan hozzámenned? Talán azért, hogy találj munkát és a kinti jogok megillessenek téged is?
mielőtt döntesz, nézd meg a Lilja 4ever c. filmet.
http://www.youtube.com/watch?v=3yiFd1eWeis
túl szép és jó, amit ez a fiú kínál... neked most nehéz, mert a kilátástalanságban bármit elhiszel, csak jobb legyen. ha külföldre is mennék, akkor is inkább egyedül, nem pedig valakire utalva, mert könnyen visszaélhet a helyzetével.
vigyázz magadra!
Az az egy rejtett buktatója van, hogy milyen viselkedésváltozás várható később. Ha netán agresszív lesz, akkor sakk-matt, mert kiszolgáltatott helyzetben leszel. (A családon belüli erőszak elkövetőiről 99%-ban senki nem mondaná meg korábban, hogy ilyenné válnak.)
Ha irat házassági szerződést, akkor ismét teljes mértékben kiszolgáltatottá válhatsz. Ha olyan befolyása van, utánad is tud nyúlni egy-egy munkahelyen.
Köszi a többi válaszolónak is, örülök hogy nagyrészt azért normális hangnemet ütöttetek meg és több az értékelhető válasz mint a negatív, vádaskodó!
Tizenkettes válaszoló: Hú ez jó sok kérdés. :)
-"És ha mondjuk szerelmi életet ért? Tudnál vele szerelmeskedni mindennap, ha azt kívánja Tőled? " - Mint írtam már, testi kapcsolat eddig is volt közöttünk, bár nem minden nap és nem szerelemből tettem, de ettől még kívántam én is és teljes mértékben élvezni is tudtam ha élvezni akartam..
- "És vagytok elég szoros kapcsolatban ahhoz, hogy tudd, nem akar Neked ártani, eladni például - hamis ígéretekkel? " Mármint hogy eladni? Úgy érted, hogy prostit faragna belőlem és kényszerítene hogy pénzért árusítsam a testem mindenkinek aki megfizeti?
- "És milyen munkát biztosítana végzettség nélkül, nyelvtudás nélkül?" Mint írtam korábban felsőfokú francia nyelvtudással rendelkezem (Monacoban az a hivatalos nyelv) de emellett tudok még angolul is és recepción van tapasztalatom, gondolom ilyen munkakörben tudna állást biztosítani.
- "A korkülönbség mekkora köztetek? " Hat év.
- "És miért jár Magyarországra a falucskátokba? " - A nagyszülei itt laknak, mikor legelőször találkoztunk őket látogatta meg, de az utóbbi időben volt, hogy kifejezetten csak miattam jött.
- "És mivel foglalkozik?" Kaszinóban dolgozik, dealer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!