Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekházasság külföldivel, de hol a kutya elásva?
barátnőmet megkérdeztem, hogy hol szedte össze ezt a krapekot és mondta, hogy véletlenül egy ismerőse által, mert a másik csaj visszamondta. Véleményt kértem az egyik jó ismerősömtől, hogy mit szólna hozzá. Azt mondta, hogy ha jól sül el Ő ezért nem ítél el engem. De elsülhet úgy is, hogy ott vannak vele még 6-an összevissza dugnak és kiraknak az utcára, aztán a "férjem" lesz a stricim.
Szóal ezzel eléggé meghátráltatott a dologban.
Nekem csak annyi kérésem lenne, hogy életem végéig szóló melóhelyem lehessen amit lehet is csinálni még 55 évesen is és kapjak érte normális bért más nekem nem kéne. Mert mit érek avval, ha kapok most 1 milliót? Elszáll... Nem tudok belőle lakást venni. Ő oldalukról meg lehet, h nem is kerülne semmibe, mert a magyar haver elintézi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!