Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdekházasság külföldivel, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekházasság külföldivel, de hol a kutya elásva?

Figyelt kérdés
Barátnőm hozzáment egy külföldihez jó pénzért.A pasasnak kellett a magyar állampolgárság, de kellett hozzá az, hogy magyar felesége legyen és ezért kapott X összeget a bnőm. Ő jól járt abszolút semmi szex meg semmi elvárása nem volt a pasinak, se együttélés meg prostitúció stb . Ez tényleg így megy vagy esetleg sokan pórul járnak kivihetik őket külföldre utcalánynak?

2012. máj. 29. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Tudtommal ez így megy.
2012. máj. 29. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól h hozzáment még nem köteles vele kimenni külfödre. Létezik ilyen. Biztos jó dolga van itt, jól keres és ezért megérte kifizetni neki x összeget egy kamu házasságért h itt maradhasson
2012. máj. 29. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy magyar srácot aki ilyet csinált csak elvett egy amerikai nőt az állampolgárságért.Előre meg volt beszélve , a feltétel az volt hogy a srác fizette a lány főiskoláját.És a srác már állampolgár és el is váltak.
2012. máj. 29. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket elvileg vizsgálhatják, és ha lebuknak, akkor komoly összeggel bírságolhatják meg a "friss párt".
2012. máj. 29. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon azért nem ellenőriznek nagyon, mert kevés a bevándorló. Nem vagyunk úgymond "célország". Itt simán meg lehet csinálni, lebukni csak akkor lehet, ha valaki feldob.
2012. máj. 29. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Miért ne érné meg a férfinak is prostitúció nélkül?
2012. máj. 29. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább Amerikában szoktak ilyent csinálni, itthon még nem hallottam róla, hogy ilyen lenne.
2012. máj. 29. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Hol lehet ilyen pasit találni és meddig kell vele házasnak lenni?
2012. máj. 29. 23:46
 9/10 A kérdező kommentje:

barátnőmet megkérdeztem, hogy hol szedte össze ezt a krapekot és mondta, hogy véletlenül egy ismerőse által, mert a másik csaj visszamondta. Véleményt kértem az egyik jó ismerősömtől, hogy mit szólna hozzá. Azt mondta, hogy ha jól sül el Ő ezért nem ítél el engem. De elsülhet úgy is, hogy ott vannak vele még 6-an összevissza dugnak és kiraknak az utcára, aztán a "férjem" lesz a stricim.

Szóal ezzel eléggé meghátráltatott a dologban.

Nekem csak annyi kérésem lenne, hogy életem végéig szóló melóhelyem lehessen amit lehet is csinálni még 55 évesen is és kapjak érte normális bért más nekem nem kéne. Mert mit érek avval, ha kapok most 1 milliót? Elszáll... Nem tudok belőle lakást venni. Ő oldalukról meg lehet, h nem is kerülne semmibe, mert a magyar haver elintézi...

2012. máj. 30. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
Ez egy Orosz vagy Ukrán férfi vagy egyéb keleti?Náluk szokás ez.
2012. máj. 30. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!