Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura manapság, az ilyen férjezett név?
Nekem személy szerint nem tetszene így a nevem, nem választanám. De ha neked tetszik, akkor teljesen okés, nem fura. Úgy vedd fel, ahogy neked tetszik.
26/n
Nekem nem fura, én is így akarom felvenni. Vagy úgy, hogy Kiss Lászlóné Virág Flóra. Tehát mindent bele. :))
Hülyeség az, hogy ettől elvesztem a "személyiségem" és tulajdon leszek. Nehogy már egy név miatt legyen, semmi összefüggés a kettő között.
A Kiss Lászlóné egy hivatalos formulája annak, hogy házas vagyok. A lánykori nevét nem veszti el az ember, lásd a gyerek minden papírjára rá kell majd írni az anyja LÁNYKORI nevét, sőt még temetésen is úgy emlékeznek majd meg, hogy Kiss Lászlóné, született Virág Flóra...
Bemutatkozáskor is lehet jól csinálni, pl. édesanyám is Kiss Lászlóné hivatalosan, de úgy mutatkozik be, hogy Kiss Flóra vagy Kissné Flóra és kész. Csak az szólítja "Lászlónénak" a másikat, aki szeretne ebből gúnyt űzni. Gyerekes, egészségére..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!