Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen esküvőhöz?
Ma kaptam meg az unokatestvérem esküvői meghívóját. Azt tudtuk, hogy nem hagyományos esküvőt akarnak. De a következő áll rajta: " Öltözet: farmer, póló, trikó vagy bármilyen laza viselet, amelyben jól érzed magad. Öltöny, koktélruha, csipke, magas sarkú és zárt cipő tilos!"
Én imádom, hogy ilyenek, és örülök a szabadtéri esküvőnek is. De tuti, hogy családon belül lesz egy-két megjegyzés.
Ti bevállalnátok egy ilyen esküvőt?

"#19 Remélem tudod, hogy a bikinin kívül még számtalan fazonú fürdőruha létezik, s talán valamelyikben még jól is éreznéd magad más emberek előtt is. "
Tisztában vagyok vele, s mint mondtam nem vagyok szégyellős. Nem az zavar, hogy a testemet látják, így nem is izgat a fürdőruha fazonja, a bikinit szeretem, remekül érzem magam benne a strandon. Az zavarna, ha mondjuk egyszer anyaként a vejem szülei, nagyszülei, stb. előtt élből így kellene mutatkoznom (lévén számomra más program nem lenne). Nem tudom, mi olyan érthetetlen vagy felfoghatatlan ezen.
Számomra frusztráló és kész, pedig fiatal vagyok. Hát még az idősebbeknek milyen lehet?

"Nem azért házasodnak össze, hogy más jól érezze magát."
Ha ez lenne az igazság, akkor nem hívnának vendégeket, meg nem törnék-kezüket lábukat, hogy olyan extra és szokatlan és lenyűgöző legyen.

Anyám aki 55 éves nagyon bírta volna ha ilyen esküvője lett volna a tesómnak :-)
eddig mindig ment az unokákkal ilyen helyekre és nem csak nézőként
am ez nagyon jó program kicsinek nagynak fiatalnak és idősnek :-)
(jó ötlet ha lesz aki elvegyen akkor én is ilyen helyen tartanám :-)

Itthon farmerban és pólóban vagyok általában. Ha egy esküvőre ezt kéne felvennem, rosszul lennék. Valószínűleg nem mennék el.
Szeretek kiöltözni ez az esemény a vendégeknek is ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!