Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ilyen esküvőhöz? Esküvő után csak szolid vacsi?
Figyelt kérdés
Csak szűk családdal a szertartás,aztán étteremben olyan vacsora,ahol kér mindenki ami neki tetszik(ehet pukkadásig,de nem előre kirakott tálak hogy megmaradjon sokminden),aztán torta ,kis beszélgetés és mindenki haza?
Nem lenne tánc,kajahalmok,részeg emberek,hajnalig mulatság.
2013. ápr. 10. 14:10
1/15 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális.
2/15 A kérdező kommentje:
És nem hiányozna a mulatság vagy az hogy a végén felpakoljanak kajával?
Vagy ez már csak vidéken/falun szokás?
2013. ápr. 10. 14:12
3/15 anonim válasza:
Tesóméknak ilyen volt, mi nem szóltunk hozzá semmit, jól éreztük magunkat, beszélgettünk:)
Mi nagyobb bulit csaptunk, de nekünk sem volt hagyományos értelemben vett lakodalmunk, polgári szertartás után harminc valahányan összeültünk, volt zene, egy kis alkohol, gyakorlatilag "buliztunk" egyet. Nagy esküvőre nem vágytunk.
4/15 anonim válasza:
Nálunk ilyen volt, azzal a különbséggel, hogy előre rendelt tálak volt, de nem volt se tánc, se zene, se részeg emberek. A távolról jött rokonok ott aludtak az étterem panzió részében és mi is, reggel pedig együtt reggeliztünk és beszélgettünk, ez nagyon jó volt, messze laknak, ritkán találkozunk.
5/15 anonim válasza:
A pár dolga, hogy milyen esküvőjük van. Szerintem csak rájuk tartozik milyet szeretnének. Én 3 ilyen esküvőn is voltam, 2-en már többedjére házasodtak, 3-nak meg már gyerekük volt. Így is jó volt.
7/15 anonim válasza:
Én voltam már hatalmas lakodalomban,meg az általad említett szolíd-vacsis-bezsélgetős esküvőn is. Mint vendég mondom,mind a kétfélén jólérzem magam.
8/15 anonim válasza:
Mint vendég, teljesen oké, de magamnak nem kéne ilyen. Én szeretnék táncolni a saját esküvőmön.
9/15 anonim válasza:
Mint vendég, biztos jól érezném magam. Mondjuk a mi lagzink nem ilyen volt, kicsit bulizósabb társaság vagyunk, nálunk azért volt egy kis zene tánc, meg mindenféle házi kaják. Vendégként viszont a te verziód is tetszene.
10/15 anonim válasza:
Semmit.Mindenki olyan esküvőt tart,amit akar.Tavaly hivatalos voltam egy esküvőre,a menyasszony a barátnőm.A menü olyan kaja volt,hogy esküszöm el se bírtam olvasni,mindenből egy kicsit kaptunk,de nem ilyen tudom is én marhapörkölt volt,hanem ilyen lazac,olyan dinnyés...Egy évet készültek rá,a férj öltönye asszem' 600.000 ezer volt,a csajszi ruhája a duplája,a nászasszonyok külön varrattak,a Mariott hotelban volt a buli,a templomi meg a Bazilikában.Ahhoz képest,hogy szerintem az esküvő összköltsége megközelíti a 10 milliót nem volt nagy szám,sőt.Mi nyáron házasodunk,kb. 40 fő,igaz lesz buli.Ez a te esküvőd,ti érezzétek jól magatokat!Gratulálok és sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!