Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ilyen esküvőhöz? Esküvő után csak szolid vacsi?
Csak szűk családdal a szertartás,aztán étteremben olyan vacsora,ahol kér mindenki ami neki tetszik(ehet pukkadásig,de nem előre kirakott tálak hogy megmaradjon sokminden),aztán torta ,kis beszélgetés és mindenki haza?
Nem lenne tánc,kajahalmok,részeg emberek,hajnalig mulatság.
Vendégként én megtiszteltetésnek venném, hogy gondoltak rám és meghívtak. Ráadásul nekem alapból szimpatikusak az ilyen szolid, egyszerű dolgok, események. Nem azért mennék, hogy leigyam magam és, hogy sok-sok étellel megrakodva térjek haza, nem ez számít.
Úgyhogy hajrá, sok sikert az ötlet megvalósításához és sok boldogságot!
3 hét múlva lesz a miénk, és tökéletesen leírtad, pont így lesz :) lesz kellemes zene, de nem fogunk táncolni, csak aláfestés. Vacsora étlapról, a szertartás az étteremben lesz. Van egy kicsi termük, ott leszünk, összesen 10-en velünk együtt. :) Kellemes lesz, beszélgetős, eszegetős, nevetgélős. Nem vágyunk sem tányértörésre, sem menyasszonytáncra, sem dáridóra, és az egész család antialkoholista. Akkor minek? :)
Szerintem csodás lesz. Nyugodt, csendes, meghitt :) Alig várom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!