Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen esküvőhöz?
Ma kaptam meg az unokatestvérem esküvői meghívóját. Azt tudtuk, hogy nem hagyományos esküvőt akarnak. De a következő áll rajta: " Öltözet: farmer, póló, trikó vagy bármilyen laza viselet, amelyben jól érzed magad. Öltöny, koktélruha, csipke, magas sarkú és zárt cipő tilos!"
Én imádom, hogy ilyenek, és örülök a szabadtéri esküvőnek is. De tuti, hogy családon belül lesz egy-két megjegyzés.
Ti bevállalnátok egy ilyen esküvőt?
Nekem tetszik az ötlet! Szerintem tök jó, hogy nem akarnak nagy puccot, van ilyen is, nem kell mindennek a megszokott módon történnie.
Akik meg olyanok, hogy megjegyzéseket tesznek... hát... Én az ilyeneket talán meg se hívnám
Lehet hogy konzervatív vagyok, de ez egy különleges alkalom és tiszteljük már meg egymást legalább normális öltözettel!
Elmenni elmennék máséra, de magamnak nem szerveznék ilyet!
Zárt cipő miért tilos? Farmerhez edzőcipő is zárt.
Férfi is menjen papucsban, szandálban? Fázik a lába, húzzon zoknit, papucsban?Térdig ér a víz, a gumicsizma is tilos?
Mert ugye, az is zárt?
Akinek csak magas sarkú cipője van, az kérje el a nagyitól a mamuszt?
Csipke is tilos..:( Vegyek mama bugyit, és menjek melltartó nélkül?
Számomra túl sok a megkötés. Én se vennék rendes menyasszonyi ruhát, de semmi bajom lenne, ha az egyik vendég öltönyben van, a másik meg meztelenül vagy balerinának öltözve... Mi van, ha valaki koktélruhában érzi jól magát? Eh. Persze az ő esküvőjük, s mindig lándzsát török a pár jogaiért, de mások öltözékébe ne szóljanak azért bele, legalábbis az nekem túl merev és udvariatlan.
Látom, a zárt cipőn más is kiakadt. A páromnak csak zárt cipője van, nekem mondjuk van egy szép (és kényelmetlen) bőrszandálom, de esküvőre acélbetétes bakancsban mennék, mert az a legelegánsabb cuccom, ami nem halál kényelmetlen.
teljesen jó a dolog én imádnám :-)
aki meg kifogásolja : mondjuk felhúzod a gálát és egyedül te leszel abban -- nem lenne jobb akkor idomulni ???
am zárt cipő - gondolom azt a félcipőre értette amit öltönyhöz vesznek fel a pasik
Kalandparkban? Ez biztos érdekes lesz. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ott milyen programok lesznek? Ott lesz a szertartás is megtartva? Lesz ebéd, vagy vacsora valahol? Vagy csak kalandpark és kész? Utóbbi esetben biztos csak téblábolnék, voltam már kalandparkban, nem vagyok egy ugrabugra típus, nem nagyon tudtam ott mit kezdeni magammal. Azért biztos ellennék.
Magamnak nem szerveztem volna ilyen esküvőt, én romantikusabb és hagyományosabb lelkületű vagyok ebből a szempontból, de az ilyen rendhagyó ötletek sem rosszak.
Nekem nagyon tetszene! Felvennék egy csinos sötétkék farmert hozzá egy szép blúzt és mennék is az esküvőre. Tuti jól érezném magam! :))) Pláne hogy nem szeretek egész nap magassarkúban lenni, így még ez a gond sem merülne fel.
Tök jó fejek az unokatestvéredék! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!