Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ilyen esküvőhöz?

Figyelt kérdés

Ma kaptam meg az unokatestvérem esküvői meghívóját. Azt tudtuk, hogy nem hagyományos esküvőt akarnak. De a következő áll rajta: " Öltözet: farmer, póló, trikó vagy bármilyen laza viselet, amelyben jól érzed magad. Öltöny, koktélruha, csipke, magas sarkú és zárt cipő tilos!"

Én imádom, hogy ilyenek, és örülök a szabadtéri esküvőnek is. De tuti, hogy családon belül lesz egy-két megjegyzés.

Ti bevállalnátok egy ilyen esküvőt?

2013. ápr. 12. 16:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
És arra vajon gondoltak, hogy a nagymama, dédmama , idősebb hozzátartozók mit fognak felvenni??
2013. ápr. 12. 18:12
 12/25 anonim ***** válasza:
7%
11-es: fürdőruhát, ők lesznek az esküvő showsztárjai! :D :D
2013. ápr. 12. 18:25
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Kalandparkban mit csinál az idősebb korosztály, akinek már az is kaland, ha szédülés nélkül megáll a saját lábán?
2013. ápr. 12. 20:43
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

Ki vagyok én, hogy beleszóljak? Mindenestre akkor sem farmerban meg trikóban mennék, sajnálom egy másodosztályú esti buliba se megyek olyan otthoniasan öltözve.

Hogy aztán a koncepcióról mi a véleményem? Szerintem nem jó. Ez egy esküvő, nem osztálykirándulás, meg munkahelyi csapatépítő. Nekünk a vőfély mondta, hogy a legtöbb pár ott cseszi el, hogy annyira túlszervezik az egészet, meg licitálnak egymásra a programokkal, extrákkal, műsorokkal, hogy tulajdonképpen a lényegre nincs aztán idő, a mulatásra és egymásra. Na persze kinek milyen a társasága, családja, de még ha nem is táncolós mulatós lakodalom van, én még egy beszélgetősön is jobban tudom élvezni magam, mint az, hogy beszabadul a csapat valami helyre, ahol mintha a majmokat engednék szabadon mindenki mászik/úszik/lovagol, mint egy osztálykiránduláson, és elvész a meghittsége az egésznek, hogy végre az egész család együtt van, kibeszélik, kiszórakozzák együtt magukat stb. Ehelyett az idősebbje azt se tudja majd mihez kezdjen magával, akit meg érdekel az ilyen, azokat meg bármire képtelenség lesz összefogdosni, mert ki hol van, ki mit csinál...

2013. ápr. 12. 20:44
 15/25 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, bár nálunk eleve az volt a cél, hogy a lehetőségekhez mérten, mindenki kényelmesen, jól lakottan, igény szerinti mértékben nem szomjasan, mindenkinek megfelelő zenével aláfestve szórakozzon, nem az, hogy minél jobban próbáljuk lenyűgözni a népet valami extrával. Amúgy bejött, mert azóta is mindenki emlegeti én le is döbbentem, a képek, meg a videó láttán, hogy te jó ég, nem is szokták ilyen jól érezni magukat...
2013. ápr. 12. 20:47
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért az megdöbbentő, hogy milyen maradian, konzervatívan gondolkodnak a fiatalok is erről a kérdésről. De ez mindegy. Ahány ház, annyi szokás. A mi családunk, leszámítva pár ilyen gyöpös gondolkodásút, pont a mulatós zenés-betegre zabálós-halálra ivós esküvőket nem tolerálja. Ja és a nagyik, dédik és tudnak majd úszni, napozni, lovas kocsikázni... vagy csak beszélgetni a medence partján. Miért lehetne ezt csak ünneplő ruhában, egy asztal mellett ülve elvégezni? Nem is értem.
2013. ápr. 12. 21:09
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

Azért ne haragudj, de nem hiszem, hogy az gyöpös gondolkodású, aki szerint ez hülyeség. Meg is van indokolva miért tartjuk finoman szólva érdekesnek, nem csak az, hogy gyaaa há mér nem olyan, mint száz éve.

Amúgy ezt nem bírom felfogni, ha nem tudsz fára mászni, vagy mezitláb rohangálni, akkor miért kell mindjárt olyan lenézően nyilatkozni, hogy zabálós meg halálra ivós. Nem tudom nálatok nem lesz kaja, meg ital? Vagy ha lehet fára mászni az azt jelenti, hogy mindenki kulturáltan szórakozik, ha meg nem, akkor mindenki primitív barom és végig hányják a budit?

Na mindegy, mint mondtam nekünk önmagában az is elég volt egy jó hangulatú eseményhez a családokkal és barátokkal, hogy összejöttünk, nem kellett lenyűgöző extrákat kitalálni, meg erőlködni, hogy mi milyen mások és kreatívak vagyunk.

2013. ápr. 12. 23:04
 18/25 anonim ***** válasza:
49%
De amúgy lehet én azért nem estem hanyatt az ilyenektől, mert amúgy is csinálunk ilyeneket, meg járunk ilyen helyekre, ha úgy tartja kedvünk és nem úgy érzem, hogy jaj végre befizetnek a rokonok és látok ilyet is?
2013. ápr. 12. 23:07
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

Én sem vágnám hanyatt magamat.

Aranyos ötlet, de a nagyszülők, középkorosztály szempontjából nem túl előnyös, és általában belőlük van a többség egy esküvőn (nagynénik, nagybácsik, szülők, nagyszülők...). Nekem az 50-es szüleim sem tudnak már rohangálni és falat mászni.

Oké, hogy lehet lovas kocsikázni meg úszni, ez mind szép és jó, de én egy lagzik huszonéves létemre nem szívesen lennék bikiniben, a nagyszüleim meg főleg nem, a szüleimről nem is beszélve. Nem vagyunk begyöpösödöttek, de szerintem strandra szívesebben megy az ember a szűk családdal. Zavaró, ha van még 20-80 ember, aki rokon, vagy a pár rokona, és bikiniben kell nekik bemutatkozni. Oké, hogy a strandon is 1000 ember lát bikiniben, nem vagyok szégyenlős, de ez így valahogy furcsa és zavaró is.

Ha gondoskodtok arról, hogy az idősebb korosztály is jól szórakozzon - legyen végig étel, zene (nem feltétlen mulatós, én is utálom), játékok, stb., akkor el tudnám képzelni, hogy élvezhető, de a leírásból az tűnik ki, hogy csak a haveri körre gondoltok.

2013. ápr. 13. 14:09
 20/25 anonim ***** válasza:
23%

#19 Remélem tudod, hogy a bikinin kívül még számtalan fazonú fürdőruha létezik, s talán valamelyikben még jól is éreznéd magad más emberek előtt is.

On: Engem különösebben nem hoznak lázba az ilyen egyedi esküvők, de a hagyományosak se. Ugyanakkor mindegyikre szívesen elmegyek, ahova meghívtak, s próbálom magam jól érezni. Egy biztos, én nem tenném szóvá, ha ők így szeretnék emlékezetessé tenni a napot, akkor lelkük rajta. Az idősebb generációval majd csatáznak ők, ha szükséges, de én inkább maradnék pártatlan. Ez az ő nagy napjuk, s nem azért házasodnak össze, hogy xy jól érezze magát. Rendhagyót szeretnének, ez biztos az lesz. 26N

2013. ápr. 13. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!