Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg nem lehet menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg nem lehet menyasszonyi cipő, igaz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. márc. 30. 19:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Converse tornacipőt venni a ruha alá más, mert annak van egy stílusa, ami nyilván visszaköszönt egyéb dolgokon is. A kérdező által linkelt cipő szimplán igénytelen lenne a menyasszonyi ruhával. Egy teljesen jellegtelen, bumfordi nyitott sportcipő.
2013. ápr. 1. 02:16
 22/26 anonim ***** válasza:

hm szerintem egy converese is ugyanolyan ronda mint bármely más sportcipő ebben az esetben.

Azt hogy ne a kínaiban vegyél cipőt azért tanácsoltam mert szerintem ár érték -arányban a legrosszabb választás,büdösödik kényelmetlen,magamból indultam ki és nekem egy nem bőr cipő igénytelen és kényelmetlen.Sajnos tapasztalatból beszélek

Nekem az vált be hogy CIPŐT A CIPŐBOLTBÓL!

De ha neked tetszik válassz onnan,de százszor jobb választás az elsőnek belinkelt cipő...

2013. ápr. 1. 14:30
 23/26 anonim ***** válasza:
Igénytelen, nem igénytelen, de azt egy bizonyos stílusban viselik. Nem úgy, mint azt, amit linkelt.
2013. ápr. 1. 16:06
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
A mintát takard el egy szaténszalagból készített masnival. Levágod a szalagot (széles szalag legyen) a végét gyertya felett "összeforrasztod" hogy ne rojtosodjon, megcsinálod a masnit és 2 öltéssel rávarrod (ragasztás sajna nem működik, próbáltam :)) És máris vállalható és kényelmes, de csak földig érő ruha esetén ha csak véletlenül látszódik ki.
2013. ápr. 2. 09:06
 25/26 anonim ***** válasza:
49%

[link]

tényleg nézz körül vaterán..biztos találsz bokapántos, ezért azért elegánsabb de egyszerü cipőt!:)

2013. ápr. 2. 11:21
 26/26 anonim ***** válasza:
szatén masnis láttál már ilyen cipőt? Nekem van is, erre mindegy mit raksz csak rosszabb. Ez nem menyasszonyi cipő! Tisztán látszik felvéve a formáján, kialakításán. Hiába takarod el a márkajelzést.
2013. ápr. 2. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!