Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg nem lehet menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg nem lehet menyasszonyi cipő, igaz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. márc. 30. 19:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
58%
Szertartás alatt semmiképpen. De ha utána kényelmesebbre akarod cserélni, annak már megteszi.
2013. márc. 30. 20:00
 2/26 anonim ***** válasza:
57%
Ha kilátszik akkor nem...
2013. márc. 30. 20:01
 3/26 anonim ***** válasza:
77%
Kappa sportcipo? Hat nagyon elvont eskuvo kell ahhoz es megfelelo ruha
2013. márc. 30. 20:04
 4/26 anonim ***** válasza:
87%

Unokatesóm felesége tornacipőben volt:))

Egyedi esküvő volt az tuti:-)

2013. márc. 30. 20:15
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
Vannak hasonló lapos cipők direkt esküvőre. Akár lakk, akár matt. Nézz kicsit körül. Ha nincs elég pénzed nézz körül a vaterán vagy a többi ilyen netes boltban, de ilyet én sem vennék fel, pedig örülnék, ha a pezsgőt ki tudnám fizetni. 1x használt vadiúj cipőket bárhol lehet kapni amik tökéletesen megfelelnének esküvőre is.
2013. márc. 30. 20:23
 6/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem, mert ez sportcipő. De ha hasonló stílusúakat és lapostalpúakat kedvelsz, akkor nem sportcipő verzióban lehet kapni ilyesmit:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 30. 20:32
 7/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Mindenkinek adtam zöld kezet.

Köszi a linkeket is. Szép cipellők, de én valami nagyon egyszerű, teljesen fehér balerina cipőt szeretnék. Magas sarkút nem szeretem, és mivel egymagasak vagyunk a vőlegényemmel, nem is akarok magas sarkúban lenni. Hülyén néznénk ki. És a kicsi sarkú cipők sem tetszenek. Sajna kicsit válogatós vagyok cipő téren. :)

2013. márc. 30. 20:45
 8/26 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerű, teljesen fehér/krémszínű szaténtopánkákat is lehet kapni sok helyen :)
2013. márc. 30. 20:48
 9/26 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem látszik ki, szerintem lehet bármilyen. Nekem sem magassarkúm lesz, ez biztos.

Sosem hordok magassarkút, kényelmetlen, töri a lábam, és szintén egy magasak vagyunk a párommal, nem szeretnék a magasabb lenni nála. :)

Ha találok valami ilyesmit, akkor amúgy ezzel is kiegyeznék:

[link]

[link]

Nem szokványos darab, de kényelmesnek tűnik. :) Sarok nélkül imádom az ilyen stílusú szandálokat a hétköznapokban is.

Neked pedig ilyesmit javasolnék:

[link]

2013. márc. 30. 21:07
 10/26 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem semmi gond nincs vele, sőt nekem nem is tűnik "sportcipőnek". Én simán felvenném.
2013. márc. 30. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!