Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg nem látszik ki a cipő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem látszik ki a cipő a menyasszonyi ruha alól? Ha nem látszik ki, akkor miért nem tanácsolják, hogy krémszínű ruha alatt fehér legyen a cipőm?

Figyelt kérdés

A vőlegényem majd 25-30 centivel magasabb nálam. Máskor nem zavar, de az esküvőn a fotók miatt jó lenne, ha magas cipőm lehetne. Alapvetően ilyen cipőt szeretnék (jobb felső)

[link]

De ez már durva lenne??:

[link]

És, ha nem látszik ki, akkor miért nem tanácsolják, hogy krémszínű ruha alatt fehér legyen a cipőm?

2010. ápr. 28. 18:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem látszik ki, akkor szerintem simán felvehetnéd... Ha neked tetszik.
2010. ápr. 28. 18:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Durva lenne, meg én inkább balfelstő választanám, ár ruhától is függ...kettő nem látszik ki alóla, de gondolom szőrteleníteni si fogsz, és lehe lagziban lesznek pilanatok hogy felhúzod, avyg a férjed
2010. ápr. 28. 18:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első képen lévő cipők nagyon csinosak, ha tudsz menni bennük. Bármilyen hosszú is a ruhád, ha lépsz kilátszik a ruha alól, ezért jó ha passzol a ruhádhoz. A krémszinű ruha alól "világit" a fehér cipő.
2010. ápr. 28. 18:07
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem semmi baj sincs azzal az átlátszó micsodával.. Magasabb akar lenni...Ha szeretné tényleg, és nem látszik ki, miért ne vehetné fel? Nem kell sokszor felhúzni, max ha lépcsőzöl..De azt ki figyeli? (első voltam)
2010. ápr. 28. 18:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton nem látszik ki a ruha alól. Viszont pl fényképezkedésnél lehetnek olyan pillanatok, beállítások, amikor a fotós kéri, h húzd fel a szoknya alját, vagy épp lépcsőzés közben fotóz, na akkor tuti kilátszik, és nem lenne szép, ha elüt.
2010. ápr. 28. 18:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
18:09-es vagyok. Arra figyelj, hogy csak akkor vegyél ilyen magas cipőt, ha rendszeresen ilyesmit hordasz, mert egyébként garantáltan úgy fogod érezni 1 óra után, hogy nincs is lábad, a táncról már ne is beszéljünk. És még csere cipőt sem húzhatsz (alacsonyabbat), mert a ruha hosszát a cipőhöz igazítják ugyebár, tehát ha csak 3 cm-vel alacsonyabbra cseréled, már letapodosod a ruha alját.
2010. ápr. 28. 18:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
bal felsőre szavazok én is.
2010. ápr. 28. 18:17
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a második nagyon nem mennyasszonynak való cipő. Bár bocsánat, de ilyet a sztriptíz táncosok hordanak. Az első képen szereplők közül a bal felső szép, de a többi is jó. Az viszont tényleg fontos, hogy tudjál járni benne, mert 1 óra után kész leszel, ha nem veheted le azonnal. Fotónál tényleg lehet olyan, hogy lépcsőn kell állni és felhúzni a ruhát, akkor kilátszik.
2010. ápr. 28. 18:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

inkább a bal alsó platform az nagyon csini:)

én amúgy piros platformban és krémszínű ruhában mentem férjhez:)

2010. ápr. 28. 18:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elso link alatti cipok nagyon szep alkalmiak, nagyon jol mutatnanak az eskuvon, viszont a masodik linkes, hat az durva...azert mondjak, hogy ne legyen eltero a cipod szine, mert bar nem allandoan latszik ki, de viszont neha-neha kivillan meg amikor leulsz, akkor is latszik. Szerintem nem gaz ha mas szinu, de az a masodik linkes topanka nem eskuvore valo, borzasztoan izlestelen. Meg szerintem arra is figyelj, hogy el ne ess benne. Ne olyat vegyel, amibe menni se tudsz, mert nagyon el fog benne faradni a labad. Ebben nem fogsz tudni tancolni. Lehet, hogy tanacsos lenne a fotozasra ezt a cipot felvenni, hogy magasabbnak latszodj, magara a lagzira meg lehet egy kenyelmesebb, sokkal kisebb sarku cipot venni, amiben tudsz tancolni. En kenyelmes cipot vettem fel az eskuvore, nem volt tusarka, igy nem volt gond az egesz napos es ejszakas talpalas, mig egy ilyen tusarku max. 2 oraig birhato normalisan.
2010. ápr. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!