Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg nem látszik ki a cipő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem látszik ki a cipő a menyasszonyi ruha alól? Ha nem látszik ki, akkor miért nem tanácsolják, hogy krémszínű ruha alatt fehér legyen a cipőm?

Figyelt kérdés

A vőlegényem majd 25-30 centivel magasabb nálam. Máskor nem zavar, de az esküvőn a fotók miatt jó lenne, ha magas cipőm lehetne. Alapvetően ilyen cipőt szeretnék (jobb felső)

[link]

De ez már durva lenne??:

[link]

És, ha nem látszik ki, akkor miért nem tanácsolják, hogy krémszínű ruha alatt fehér legyen a cipőm?

2010. ápr. 28. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

El kell, hogy keserítselek. Kilátszik olykor-olykor a cipő a ruha alól. Szinte biztos, hogy pár lépcsőn fel kell menned (le kell jönnöd), akkor bizony látszik a cipő. A tánc nagy részében is a fehér ruhában vagy, akkor is kilátszik sokszor a cipő.

A második képen lévő cipő enyhén szólva közönséges egy menyasszonyon, bár nem tudom a ruhád milyen :-)

Az első képen lévők szépek.

2010. ápr. 28. 18:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
egész nap ebben állni azért durva lesz... és ne felejtsd el, hogy ha magasabb leszel, a ruhának is hosszabbnak kell lennie...
2010. ápr. 28. 18:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, például lehet, hogy lesz menyasszonyrablás, akkor felemelhetnek, és kilátszik.

Miért akarsz átlátszó üvegcipőt? Írtó ronda, és zernitem a pántok vágnának is.

2010. ápr. 28. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
amúgy az átlátszó csak szólok,hogy gogo lány cipő:) a prostik húzzák fel és rúdtáncosok ˇ:D
2010. ápr. 28. 19:15
 15/17 anonim válasza:
100%

Ha oda figyelsz, hogy ne látszódjon ki, akkor nyugodtan felveheted. Én például a fényképezésnél kényelmesebb cipőt vettem fel, és elfelejtkeztünk róla, hogy amikor felemelt a sarka kilátszott, és ez a fotón már örökre megmarad. A cipő sarka ugyanis fekete volt.

[link]

2010. ápr. 29. 08:57
 16/17 anonim válasza:
100%

Szia!

Én ugyanezzel a problémával kűzdök. Szerintem a második kép picit szélsőséges, hogy finoman fogalmazzak.:)

Keress rá a neten a platform cipőkre, ezeket nekünk találták ki és van köztük szép viszafogottab darab is.

2010. ápr. 29. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9 centis sarkú cipőt "kellett" vennem, mert nem lehet felhajtani a ruhát, és hosszú volt. Azt tanácsolom, hogy mindenképpen bokán pántos cipőt vegyél, főleg ha nem vagy hozzászokva a magas sarkúhoz, mert nem fogsz tudni menne benne, ill. itt-ott elhagyod.

És mindenképpen hordd előtte, én abban járok tácolni, de elég gáz. első alkalommal 20 percet bírtam ki benne...

2010. ápr. 30. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!