Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen cipő illik térdig érő (kicsit rövidebb) menyasszonyi ruhához?
Ez függ az ízlésedtől, a ruha anyagától, attól, hogy télen, tavasszal, nyáron, vagy ősszel lesz, hogy mennyire szereted a magassarkút, milyen színű lesz a ruhád (fehér, ekrü) stb :)
Ennek ellenére belinkelek néhány nekem tetszőt:
Elnézést, ha valakinek nem tetszenek a cipők, már múltkor megkaptam, hogy milyen ízléstelenek amiket linkelek :)
Mindenképpen zárt vagy körömcipő. A szandálos kifejezetten alulöltözött, mezítlábas érzést kelt - valamint vedd figyelembe, hogy rövid ruhához alapvető illemszabály a testszínű harisnya, amit csak zárt körömcipővel szabad viselni. Esetleg még peep-toe jöhet szóba.
Jó választás a középmagas vagy kifejezetten magas sarkok, lévén hogy a rövid-hosszú gazon összenyomja a lábakat optikailag. (rövid-hosszú egyébként vagy csak simán rövid? mindkettőre érvényesek ezek, viszont a sima fazon nem nyom össze, de extrémségéből adódóan ahhoz is magasabb sarok illik inkább).
Tehát:
(bár itt a linkelt ruhák nagyrésze felettébb távol áll az ízlésemtől, a cipő stílusa a lényeg!)
gazon*gazon=fazon.
A másik linkelő cipői csodásak, ki ízléstelenezte le ezt? :)
Valóban csodásak a cipők
Én Nude szandált vagy elöl nyitottat választanék
nincs képed a ruháról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!