Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elől rövid, hátul hosszú ruhához milyen cipő illik jobban?
Nekem is ez a fajtaruha tetszik.:)
Peep toe-t vennek hozza.
Itt is megnezheted,baromi jol mutat.:)
Köszönöm, hogy írtatok, a linket külön is! :-)
Tényleg nagyon klassz ezzel a peep toe-val, ilyesmit keresek én is. A ruhám is hasonló, csak a szoknya nem ilyen nagy, lágyabb esésű.
Az elöl rövid ruhához szerintem mindenképp extra magas cipő kell. Azzal mutat a legjobban. Abban jó az ember lába, ha már kiteszi :))Szóval én is a peep toe-ra szavazok. A szandált én kizárnám. De esetleg lehet egy platformos cipő is pl [link]
Szerintem ezzel is jól mutat :)
Olyat vegyél, ami kényelmes számodra, és ami tetszik.
Szerintem a zárt magassarkú vagy a peep-toe jobban illik ehhez a fazonhoz, ugyanis a vékony, pántlikás szandálokkal kicsit olyan, mintha mezítlábas lenne a menyasszony. A peep-toet viszont csak akkor vállald be, ha kifejezetten szép lábujjaid vannak.
A cipő magasságával kapcsolatban úgy vélem, hogy mindenképp középmagas (6 +) vagy extramagas cipő illik hozzá, alacsony vagy törpesarkú nem. Egyrészt a lábak formája is szebb magasabb sarokban, másrészt az alacsony sarok a szolid ruhákhoz dukál, extrém ruhához extrémebb cipő illik.
példák:
Szandál (szerintem ezek mezítlábas hatásúak)
peep-toe:
Zárt:
Nem tudom, itt ki pontozott le mindenkit, de elmehettek a francba, unatkozó fapics@k!
Köszönöm a sok linket és válaszokat!
Jol beszelsz Kerdezo! :)
2. voltam
peep toe:) és Én szineset vennék :)sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!