Hosszú körömhöz milyen körömlakk illik?
Figyelt kérdés
nem túl hosszú éppenséggel még normálisnak is mondható csak én tövig reszelem mindig de ma nincs rá időm így erre kell festeni,tippeket légyszi :)2012. dec. 3. 16:51
1/1 anonim válasza:
Most divatosak a pasztell színek, ezek szerintem illenek a hosszú körömhöz. Nekem a kedvencem a menta, pasztellkék, de a pasztellrózsaszín is. Ha jobban szereted az erősebb színeket, akkor a pirossal és a bordóval sem tudsz mellé lőni, mert szerintem az is bármilyen méretű körmön jól mutat. Csak egyet ne használj hosszú körmökhöz, a testszínt, mert amit eddig láttam, egyik sem tetszett, az szerintem csak rövid körömhöz való... szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!