Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszúrtam a menyasszonyi cipő választást, mit tegyek?
Nagyon magas a sarka, ami nem lenne baj, mert hozzá tudok szokni, csak félő hogy így magasabb leszek a páromnál. És félek, hogy ez zavarni fogja őt:(
Vettem egy alacsonyabb sarkút is, de abban már rálépek a ruha szélére. Sajnos amikor rámszabták a ruhát, nem jutott eszembe, hogy a hosszán változtatni kéne, mert a magas sarkúban tökéletes volt.
Csak most, 1 héttel az esküvő előtt tudatosult bennem. Most is csak azért, mert tanultuk a gyertyafénykeringőt és szembesültem a helyzettel.
Létezik magasított talpú vőlegénycipő? Vagy varrassam fel gyorsan a szoknya alját? De olyan tökéletes az a ruha, annyira rossz lenne, ha le kéne vágni:(
Bazz.
Gépezek itt este meg minden.
Ötösével zabálom a gumicukrot.
Ezt elolvastam, és majdnem kiköptem az egészet.
xD Neked mi bajod van ? :D
levágni nem kell, csak felhajtatni.
Nehogy már ne hajtasd fel !!!!!!!!!
ennyi áldozatot fogsz vállalni később is ????!!!!!!!!
hagyd úgy a fenébe az egészet, inkább mint rálépj a ruha szélére aztán elzakózz mindenki előtt vagy lerántsd magadról. Aztán amikor kell akkor meg kicsit térdet hajlítasz ;)
A fotón ha látszik akkor meg elő a csodafegyvert: photoshop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!