Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Menyasszonyi ruhához magassark...

Menyasszonyi ruhához magassarkú cipő?

Figyelt kérdés
Szalagavatóm lesz nemsokára,és nem tudom,hogy balettcipőbe vagy magassarkúba táncoljak.Mert azt hallottam,hogy a magssarkú beakad a ruhába ahogy táncolunk.Ez igaz?Tapasztalat?
2009. okt. 7. 17:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hát én magassarkúban táncoltam, az oszt.társaim is. senkinek nemvolt vele semmi problémája.
2009. okt. 7. 17:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a nem túl magas csajok magassarkúban tolták, és nem volt gond. Az abroncs eltartja az anyagot, és amúgy sem fogsz magasakat lépni mert az nem nőies :)
2009. okt. 7. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
lehet magassarkúban, de nekünk a tánctanár azt mondta, h ne legyen nagyon magas (max 5-6 cm) és ne legyen az az irtó vékony tűsarkú sem, mert tényleg beleakadhatsz a szoknyádba:D Illetve ne sima "belelépős" legyen, hanem legyen vmi pántja elöl, ami kicsit biztosabban tartja a lábadon a cipőt. 17/L
2009. okt. 7. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jah volt ismerősöm akinek főpróbán, amikor már nejlon volt a lábán folyon kicsúszott belőle, így végül mezítelen lábra vette fel :) Az sem egészséges, így inkább a pántos megoldást javaslom. De úgysem nagyon látszik...
2009. okt. 8. 07:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
én magassarkúban táncoltam és az osztályban egy lány kivételével mindenki (ő azért nem, mert úgy magasabb lett volna a párjánál:D)
2009. okt. 8. 11:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Remélem:)Még tapasztalatok?
2009. okt. 8. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:

nem elrettentésből, meg semmi ilyen, de én is abban táncoltam, csak olyan 5 centi körül lehetett de mégis sikerült bele akadnom az abroncsba XD szóval a keringő hátralévő 3/4 részét fél lábon ugrálva nyomtam le :D de nem volt gáz, mert mások nem vették észre, amikor mondtam, csodálkoztak, h totál nem látszott mert ugye sokan voltunk és nagyon hosszú volt maga a ruci is.

hát bátorságot hozzá! :D

2009. okt. 11. 21:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Attól,hogy beleakadt mért kellett fél lábon ugrálnod?
2009. okt. 12. 16:25
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
nem nehéz kitalálni... mert nem jött le róla? hiába rugdostam, ott jobban érezte magát, nah...
2009. okt. 12. 16:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem kell pattogni,normális hangnemben kérdeztem.nah..
2009. okt. 12. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!