Magassarkú cipő? Lenne pár kérdésem.
Figyelt kérdés
Tegnap vettünk egy cipőt az évnyitóra, de félek, hogy beégek benne.
arra lennék kíváncsi, hogy
- milyen a helyes járás magassarkúban?
- és én hogy tanulhatnám meg szépen viselni keddig a cipőt?
Kérlek, adjatok tanácsot...
L, 16
2009. aug. 28. 15:31
1/5 anonim válasza:
Leírni szerintem nem lehet, hogy hogyan kell benne helyesen járni, inkább megmutatni lenne jobb. És ezért inkább kérd meg anyukádat, hogy mutassa meg, és gyakorolj benne minden nap, hogy kedden ne ess orra.
2/5 anonim válasza:
Szija!
Hány cm-es a sarka?
Tűsarkú vagy csak magassarkú?
Amúgy annyi az egész hogy mindig a sarkára próbálj lépni,és kinyújtott lábbal ne behajlítottal mert az csúnyán néz ki!
Otthon próbálgasd:) sok sikert!
3/5 anonim válasza:
A járásnál az a lényeg, hogy ne rogyaszd be a térdeidet minden lépésnél. Nekem úgy tanította anyukám, hogy a fejemre tettünk egy könyvet, és úgy kellett mennem, hogy lehetőleg ne essen le, így figyeltem az egyenes tartásra is. Keddig pedig úgy tudod megtanulni, ha sürgősen nekiállsz, és otthon szinte csak abban szaladgálsz. Sok sikert, és kitartást!
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezt mindjárt kipróbálom :)
7-8 centis sarka van, vékonyabb, de nem tűsarok.
2009. aug. 28. 15:57
5/5 anonim válasza:
Plusz tipp:
Az évnyitóra el ne felejts ragtapaszt magaddal vinni, mert első alkalommal elég rendesen fel fogja törni a lábadat a cipő... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!