Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi cipő 10 centis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi cipő 10 centis tűsarokkal, az merész? Beleakadhat az abroncsos ruhába vagy mivel nem pántos, kiléphetek belőle?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 00:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hanyagolnám. Az abroncsos ruhával egészen vicces dolgokat tud csinálni egy tűsarkú... Meg nyilván pofára sem akarsz esni a szertartáson.
2010. ápr. 22. 01:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz pont ezen a napon mindenáron kényelmetlenül, feszengeni? PLáne, ha a hétköznapokban eddig csak sportcipőket hordtál?

Szerintem találd meg az arany középutat! Elegáns, különleges is legyen és kényelmes is! Hidd el hosszú lesz az éjszaka!!!

2010. ápr. 22. 06:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig ilyen sarkú cipőben jársz akkor nem merész.
2010. ápr. 22. 06:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként nem mindennapi viseleted, akkor semmiképp ne válassz ekkora sarkú cipőt, mert 1 óra múlva már le is dobnád legszívesebben. Egyébként nem írod, hogy lesz-e tánc. Ha az is lesz, akkor főleg!
2010. ápr. 22. 07:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kifutón profi gyakorlatot szereztél, akkor lehet igen, de még akkor is veszélyes. Ha nem, inkább ezen a napon ne, mert az abroncsba+ruhába bele fog akadni állandóan.
2010. ápr. 22. 07:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Barmennyire is hozza vagy szokva a tusarkuhoz, azt tudom mondani, hogy egy ido utan kenyelmetlenne valik.Ez persze attol is fugg, hogy mennyire hosszu a szertartas es, hogy reggelig tarto mulatsagot terveztek-e.Meg azert is, hogy az uj cipok kenyelmetlenebbek, amig a labad utan alakulnak.Lehet kapni alacsonyabb sarku elegans, szep menyasszonyi cipoket.En egy 5 centis sarku nagyon szep olasz cipot valasztottam, de ejfel utan szivesebben mezitlab lettem volna.Te erzed, de szerintem nem fogod megbanni, ha masikat keresel, ne rontsd el a sajat napodat egy cipovel.

Sok boldogsagot kivanok nektek!

2010. ápr. 22. 07:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem pont 10 centis magassarkúm volt az esküvőn. Nekem kellett is mert mindössze 160 cm vagyok. Előtte egy-két hétig sokat volt rajtam, hogy betörjem. Nekem kényelmes volt, bár azért éjfél körül már levettem. Ha bírsz menni benne, akkor hajrá!

2010. ápr. 22. 08:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is 10 centis volt a cipőm, de vittem váltót is. Egyébként sportcipőhöz vagyok szokva mégsem estem pofára.

Ha bírod simán, de a váltó akkor is ott legyen biztos ami biztos.

2010. ápr. 22. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém 9 centis, mert azzal nem ér le a ruha a földre. (Nem lehet felhajtani!) Hétköznapokon sosem hordok ilyen cipőt. De legalább van pántja, nem lépek ki belőle. Még egy hónap van az esküvőig, járunk tánctanfolyamra, oda viszem magammal a cipőt edzésképpen, de a lakodalomban már szerintem le fogom cserélni egy laposabb sarkúra, ott már nem érdekes, mi lesz a ruhával.

Lehet, hogy fájni fog benne a lábad, de az abroncsba szerintem nem fog beleakadni, mert az onnan elég messze van. Gondolom, futni te se fogsz a 10 centis tűsarkon. :)

Lehet mondani, hogy nem kell mást akarni, mint hétköznapokon, de én speciel menyasszonyi ruhában sem szoktam járni :), ráadásul az sem egy leányálom kényelmi szempontból.

2010. ápr. 22. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán megoldható bár kicsit körülményes,de ha alacsony vagy a tanácsom hogy vedd fel bátran de előtte jó sokat legyél benne otthon.Azt hogy kilépj belőle pedig úgy tudod megoldani hogy van a Schollnak egy cipőbe helyezhető sarokvédője,ami csökkenti a cipő méretét ugyan kissé,de megakadályozza hogy kicsússzon a lábad.
2010. ápr. 22. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!