Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi cipő 10 centis tűsarokkal, az merész? Beleakadhat az abroncsos ruhába vagy mivel nem pántos, kiléphetek belőle?
Miért akarsz pont ezen a napon mindenáron kényelmetlenül, feszengeni? PLáne, ha a hétköznapokban eddig csak sportcipőket hordtál?
Szerintem találd meg az arany középutat! Elegáns, különleges is legyen és kényelmes is! Hidd el hosszú lesz az éjszaka!!!
Barmennyire is hozza vagy szokva a tusarkuhoz, azt tudom mondani, hogy egy ido utan kenyelmetlenne valik.Ez persze attol is fugg, hogy mennyire hosszu a szertartas es, hogy reggelig tarto mulatsagot terveztek-e.Meg azert is, hogy az uj cipok kenyelmetlenebbek, amig a labad utan alakulnak.Lehet kapni alacsonyabb sarku elegans, szep menyasszonyi cipoket.En egy 5 centis sarku nagyon szep olasz cipot valasztottam, de ejfel utan szivesebben mezitlab lettem volna.Te erzed, de szerintem nem fogod megbanni, ha masikat keresel, ne rontsd el a sajat napodat egy cipovel.
Sok boldogsagot kivanok nektek!
Szia
Nekem pont 10 centis magassarkúm volt az esküvőn. Nekem kellett is mert mindössze 160 cm vagyok. Előtte egy-két hétig sokat volt rajtam, hogy betörjem. Nekem kényelmes volt, bár azért éjfél körül már levettem. Ha bírsz menni benne, akkor hajrá!
Nekem is 10 centis volt a cipőm, de vittem váltót is. Egyébként sportcipőhöz vagyok szokva mégsem estem pofára.
Ha bírod simán, de a váltó akkor is ott legyen biztos ami biztos.
Az enyém 9 centis, mert azzal nem ér le a ruha a földre. (Nem lehet felhajtani!) Hétköznapokon sosem hordok ilyen cipőt. De legalább van pántja, nem lépek ki belőle. Még egy hónap van az esküvőig, járunk tánctanfolyamra, oda viszem magammal a cipőt edzésképpen, de a lakodalomban már szerintem le fogom cserélni egy laposabb sarkúra, ott már nem érdekes, mi lesz a ruhával.
Lehet, hogy fájni fog benne a lábad, de az abroncsba szerintem nem fog beleakadni, mert az onnan elég messze van. Gondolom, futni te se fogsz a 10 centis tűsarkon. :)
Lehet mondani, hogy nem kell mást akarni, mint hétköznapokon, de én speciel menyasszonyi ruhában sem szoktam járni :), ráadásul az sem egy leányálom kényelmi szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!