Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ez tényleg nem illik a menyasszonyi ruha alá. sőt, sztem semmilyen elegánsabb alkalomra.
rengeteg szép balerinacipő van, akár egészen szimpla díszítéssel vagy anélkül.
linket nem tudok, de Deichmannban, vagy kínai üzletben nézz körül sztem biztosan találsz.
ha többet költenél rá, akkor pedig a drágább, prémium kategóriás cipőboltokban keress neked és az alkalomnak megfelelőt.
bocsáss meg, de egy ilyet vendégként sem vennék fel esküvőre. én sem szeretem a magassarkú cipőket, nem is állnak jó, nem tudom úgy hordani, mintha abban születtem volna, viszont a tavalyi esküvőkön vendégként ennél elegánsabb fekete lapostalpúban voltam.
Szerintem azért a ballerina sem kényelmes,mert lapos teljesen.
ezek kényelmesek csak a felirat nem kéne
ha gondolod linkeld be a ruhádat úgy könnyebb a választásban segíteni
Ez egy sportos balerina cipő, itt találtam: [link]
Mindenképpen olyan balerina cipőt szeretnék, aminek bokánál van a pántja, mert amúgy kijár a lábam az ilyen cipőkből. Néztem már drága boltban, néztem kínaiban is, de még nem találtam olyant, ami tetszett volna. Még az internet sem találtam. Kivéve ezt, amit linkeltem, csak hát ezen meg ott a lila felirat és a lila belső.
Még a végén mezítláb leszek :)
ma 18:34
Neked lehet ez csúnya, nekem más cipő a csúnya. És 9000Ft-ért nem is venném meg. Nem az volt a kérdés.
ma 19:16
Vettem már több balerina cipőt kínaiban és mindegyik kényelmes volt. Ugyanazt árulják a plázákban is, csak jóval drágábban.
"Ugyanazt árulják a plázákban is, csak jóval drágábban."
Attól függ, hol.
Nagy butaságra utal, ha egyszerűen kijelentjük, hogy minden ballerina cipő egyforma. Árkategóriánként igen nagy különbség van talpkiképzés, anyagminőség, vastagság és ezekből adódóan legfőképp: kényelem alapján.
Persze, ha a New Yorkerben veszel a plázában, az pont olyan, mintha a kínaiban vennéd. De mondjuk ha az Office Shoes-ban, az mindjárt más...
Nekem pont hogy csalódást okoznak folyamatosan a Deichmannos cipők, bár megint vettem egyet, remélem ez tartósabb lesz. Én inkább arra megyek, hogy árban és kényelemben megfeleljen, tetsszen a cipő, ha ez megvan, akkor onnantól kezdve nem érdekel a bolt neve.
Nálunk most a Tescoban nyílt egy CCC cipőbolt. A múltkor jártam bent, passzentos kis cipőket árulnak, ha esetleg van felétek is, menj be. Rengeteg ilyen balerina szerűségük van, csinosak és én is nehezen találok olyan balerinát, amiből nem lépek ki, de ott sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!