Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha jól áll?
ha még nem vetted meg, akkor sztem ne is tervezd, mert értelmetlenül kidobott pénz lenne.
nos, én nem vagyok esküvőmániás, de mindig olvasom, h ez a nagy nap, ilyenkor kell a legszebbnek lenni, a legjobb formában, legboldogabban. ha neked is ez a filozófiád, akkor inkább emeld ki a tested szép, vonzó részeit, és kendőzd el az előnyteleneket. ezzel a ruhával sajnos a legjobb akaratod ellenére sem menne, szóval javaslok egy másik fazont.
mivel már mondtam, h nem vagyok jártas a menyasszonyos témában, így inkább csak az alap öltözködési szabályokat tisztáznám veled:
ha szép formás a cicid, akkor ízlésesen a nagyérdemű elé tárhatnád. ha széles a csípőd, pocakod van, akkor azt a saját érdekedben illene előnyös lepel mögé rejteni.
a kismama-fazonú cuccok állnának jól. tehát: mell alatt rögtön szűk, attól lefelé bővülő. a díszítésnél is amondó vagyok: a kevesebb néha több. ja, és azt a függönyt se tedd a fejedre, mert sztem nem vagy ablak :P
Kérdező,nekem kifejezetten tetszik a ruhád.A fátyol helyett tényleg választhatnál másikat,mert nekem kissé ódivatúnak meg függönyösnek tűnik.A szalag mehetne kicsit feljebb,mell alá,ott jobb.
Ha neked ez tetszik,vedd fel nyugodtan.Sok boldogságot!
Örülök,hogy sikerült lepontozni,mert azt mertem írni,hogy nyugodtan vegyen fel menyasszonyi ruhát egy olyan nő is,aki nem negyvenkilóvaságyastól.
Remélem az ilyen gebéknek se lesz nagyobb örömük az életben,mint a lepontozás!
Üdv,utolsó előtti voltam
Persze, mert a világon csak gebék és hájgombócok léteznek, ugye? Tudom minden dagadt nőszemély ezzel vigasztalja magát, de el kell keserítselek: létezik normális, átlag testsúlyú, formás NŐ is.
Az, hogy az biztos gebe, aki lepontoz azért, mert egy dagadt nőnek szűk ruhákat ajánlgatsz, elég hülye és beszűkült felfogás.
Az szép, hogy mindenki lepontozott! Ezek az emberek mind elfelejtették, hogy miről is szól az esküvő! Manapság teljesen átcsapott a magamutogatásba, és a pénzszerzésbe!
Miért ne hordhatná ezt a ruhát, amikor jól érzi benne magát, és még jól is áll rajta! A férje szerintem jobban fogja díjazni ezt a ruháját, amiben sugárzik, mint ha egy olyan ruhában lenne, amit ELVÁRNAK tőle!
Egyszerűen undorító ami manapság zajlik! Hihetetlen!
69. Azt írod, hogy amiben jól érzi magát és jól is néz ki rajta.
Itt egy a baj.. NEM NÉZ KI JÓL A KÉRDEZŐ EBBEN A RUHÁBAN. Miért olyan nehéz megérteni, hogy egy molett nő (aki amúgy lehet csinos természetesen, egy alkatához illő ruhában) ne vegyen fel olyan ruhát, ami a 90-60-90 lányoknak is csak a kis százalékban áll jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!