Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha jól áll?

Úristen! Ilyet szerettem volna!!!! Gyönyörű a ruha!
/Nekem egy szatén, flitteres, abroncsos borzalom volt a ruhám ekrüben, mert fehéret nem akartam./
A szalag kicseréléséről én is gondolkodtam.Mindig ilyen ruhát szerettem volna.
Nem hinném, h igénytelen vagyok, csak azért, mert nem vagyok 55 kg.
De ez a része is szubjektív, mindenki mást gondol.

Hát akkor ...
1. A menyasszonyi ruha olyan legyen, ami kihangsúlyozza az előnyös részeket és eltakarja az előnytelent.. Itt nem éppen ez történik. Annyira rád szorul, hogy kibuggyan a hasad, igaz oldalas a kép, de látszik, hogy a feneked is nagy benne, mert arra is rásimul... A melledet viszont lenyomja.
Ha ilyen alkatú nő lennék, biztosan a mellemet hangsúlyoznám, nem a nagy pocakomat (kivéve, ha terhes vagyok), a nagy fenekemet meg a széles alsó testemet.
[link] ehhez hasonlót választanék...
2. Ezt a fátyolt sürgősen felejtsd el... Mintha a nagymama konyhájából elhoztad volna a függönyt. Ha már mindenképp fátyol, akkor valami elegánsabbat válassz..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!