Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha jól áll?
Köszönöm a válaszokat azoknak, akik eddig írtak!
Én se pánt nélkülinek gondoltam, hanem boleróval.Mert a karom ugye nagyon vastag.
Azokat, amiket linkeltetek, nah azok nem tetszenek, sajnos.
Szerintem nem.
De a szemedbe, élőben az esküvőd napján azt mondanám, hogy igen. Szóval ha ezt választod, utána ne gyere vissza, hogy márpedig mindenki szerint csinos voltam. Mert úgyis mindenki azt fogja mondani, de nem mindenki gondolja majd komolyan.
Akármennyire is nem tetszik a nagy szoknyás, az állna jól. Nem a nagyon-nagy abroncsos, csak ami egy kicsit kiáll. Az takarná az alsó részeket.
SZia!
Minden rosszindulat nélkül, meg kell hogy mondjam, hogy ez a ruha bizony roppant előnytelen számodra. Ennek oka a túlsúlyod.
Ilyen testi adottságokra teljesen más stílusú ruha való. Nem vagy olyan nagy darab, hogy "mindegy" legyen, bizony a megfelelő ruha nagyon szépen meg tudna formálni.
Alapvetően ami pozitív a döntéseddel kapcsolatban az a mell alatti vágás, ezt ha teheted, tartsd meg, ugyanis a mellekre helyezi a hangsúlyt a derék helyett.
Amire érdemes lenne odafigyelni: ilyen mellméretre vastagpántos, nyakbaakasztós, hosszú/rövidujjas, V kivágású modellek állnak jól főleg.
Anyagügyileg kerüld a csipkét, fodrot, díszeket, hiszen ezek kövérítenek. Ami viszont előnyös, azok a matt színek, valamint a törtfehér árnyalatok, továbbá a lágyabb, könnyebb esésű anyagok (tehát nem kemény taft, hanem mondjuk puha chiffon).
Pl.:
Nem akarlak megbántani, de szerintem sem áll jól ez a ruha. Előnytelen a testi adottságaid miatt.
Ezek az egyenes szabásuak magas, vékony nőknek áll jól.
Amúgy meg nem kell hatalmas abroncsos ruhát választanod, elég ha egy kicsit kiáll.
És az egyik hozzászóló írta, hogy mindenki azt fogja mondani, hogy csinos voltál benne, de nem hiszem, hogy sokan ezt komolyan is gondolják majd.
Válassz más fazonut!!!
Ha pedig ezt már megvetted akkor bukta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!