Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez a ruha jól áll?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NKTL125 kérdése:

Szerintetek ez a ruha jól áll?

Figyelt kérdés

[link]

Köszi a válaszokat!

2013. márc. 8. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:

Félreértettél, nem sértődtem meg.Szó sincs erről.

Az igénytelen kifejezésen azon megsértődtem, igen, azon, h kibuggyan azon nem.

Tisztában vagyok a testalkatommal, csak a rosszindulatú megjegyzéseket nem szeretem.Bár ki szereti?

2013. márc. 8. 12:59
 42/81 anonim ***** válasza:
52%
Kitüremkedik...szerintetek talál olyan ruhát, amiben 50 kilósnak, súlyfelesleg nélkülinek fog kinézni? NEM. Egyik ruhában sem lesz vékony, mert nem az, és akármilyen ruhát vesz fel, mindegyikben fog látszódni, hogy bizony van hasa, feneke. Ezért szerintem vegye fel azt, ami neki tetszik.
2013. márc. 8. 13:00
 43/81 anonim ***** válasza:
100%

A hozzászólások alapján valami igazi fertelmet vártam a képen, ehhez képest szerintem nem annyira rossz. A fátyol nem jó szerintem sem, és a hosszú uszály sem, de maga a ruha szerintem szép. Az igaz, hogy nem a legelőnyösebb, de láttam már sokkal rosszabbat is.

Én is azt tanácsolnám, hogy próbálj másmilyen szabásút választani, de igazából az a lényeg, hogy magadnak és a vőlegényednek tetsszél, ha az összes többi vendég szerint ronda a ruha, az se számít, nem miattuk veszed fel gondolom :) Sok boldogságot!

2013. márc. 8. 13:02
 44/81 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudj, szerintem is előnytelen, ott hangsúlyoz, ahol nem kéne :( Viszont egy két aprósággal javíthatsz a helyzeten:

- Alakformáló fehérnemű (gondolom nem tervezel fogyni, ezért ilyen mindenképpen legyen rajtad!)

- A szalagot kösd át, hogy ne derékon legyen, hanem a melled alatt. Így a nagyobb hasadról áthelyezi a a hangsúlyt a melledhez, és vékonyabbnak tűnsz majd).

- Tudom, hogy nem akarsz nagy, habcsók ruhát, de szerintem kéne alá egy egykarikás abroncs (ez ugye a legkisebb), ami szép tartást adna a ruhának, nem tűnnél ennyire tömzsinek benne, ugyanakkor könnyű benne mozogni, kényelmes.

- A boleró mindenképpen jó ötlet!

- A fátylat én a helyedben hanyagolnám, vagy lecserélném egy max derékig érőre, mert ez így együtt sok!

2013. márc. 8. 13:04
 45/81 A kérdező kommentje:
Tervezek fogyni csak nem drasztikusan, nem 20 kg-t.
2013. márc. 8. 13:12
 46/81 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép ez a ruha, de tényleg meglehetősen előnytelenül áll rajtad. Jobban állna, ha az alsó része kissé A-vonalú lenne. Nem kell nagy abroncsos, ha az nem tetszik, csak bővüljön kicsit.
2013. márc. 8. 13:26
 47/81 anonim ***** válasza:
64%

Jajj nagyon nem jó ez a ruha :(

Tényleg függöny hatását kelti, maga a ruha igénytelen, nem te (én is duci vagyok). Kinagyítva meg cigányos, áhh.. :S

A helyedben sürgősen vennék/varratnék egy másikat, a fátylat meg kidobnám a legközelebbi kukába.. Az a legszörnyűbb benne.. :S

2013. márc. 8. 14:04
 48/81 anonim ***** válasza:
96%

Nekem tetszik ez a ruha! Jó, nem az én álomruhám, de szerintem semmi baj sincs vele! Az én ruhám is csipkés, nekem nagyon nagyon tetszenek a romantikus menyasszonyi ruhák!

Szerintem ha fogysz még egy picit, és veszel egy alakformálót alá, ahogy ajánlotta az egyik kedves válaszoló, akkor tényleg sokkal jobban fog állni! :)

2013. márc. 8. 14:29
 49/81 zabmester ***** válasza:
84%
Bocsi, nekem nem tetszik, de eleve nem jön be ez a pántélküli, még ha most éppen ez is a divat (sajnos, mert pántosat így alig találok, bár most egyelőre még csak nézegetek). Különben én is hasonló alkat vagyok, én biztos valami más fazont választanék, ami előnyösebb.
2013. márc. 8. 14:56
 50/81 anonim ***** válasza:
78%

A 16. válaszoló utolsóként belinkelt képén lévő ruha szerintem Neked nagyon jól állna.

Ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez a fazonhoz, a helyedben azért arra figyelnék, hogy a ruhának legyen pántja. Lényegesen jobban állna, mert nem lenyomná, hanem kiemelné a melleidet és formát adna a karjaidnak.

A ruha sűrű mintázata teljesen elnyomja a fátylat, másmilyen kellene hozzá. De ez csak az én véleményem.

Sok boldogságot kívánok !

2013. márc. 8. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!