Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha jól áll?
Félreértettél, nem sértődtem meg.Szó sincs erről.
Az igénytelen kifejezésen azon megsértődtem, igen, azon, h kibuggyan azon nem.
Tisztában vagyok a testalkatommal, csak a rosszindulatú megjegyzéseket nem szeretem.Bár ki szereti?
A hozzászólások alapján valami igazi fertelmet vártam a képen, ehhez képest szerintem nem annyira rossz. A fátyol nem jó szerintem sem, és a hosszú uszály sem, de maga a ruha szerintem szép. Az igaz, hogy nem a legelőnyösebb, de láttam már sokkal rosszabbat is.
Én is azt tanácsolnám, hogy próbálj másmilyen szabásút választani, de igazából az a lényeg, hogy magadnak és a vőlegényednek tetsszél, ha az összes többi vendég szerint ronda a ruha, az se számít, nem miattuk veszed fel gondolom :) Sok boldogságot!
Ne haragudj, szerintem is előnytelen, ott hangsúlyoz, ahol nem kéne :( Viszont egy két aprósággal javíthatsz a helyzeten:
- Alakformáló fehérnemű (gondolom nem tervezel fogyni, ezért ilyen mindenképpen legyen rajtad!)
- A szalagot kösd át, hogy ne derékon legyen, hanem a melled alatt. Így a nagyobb hasadról áthelyezi a a hangsúlyt a melledhez, és vékonyabbnak tűnsz majd).
- Tudom, hogy nem akarsz nagy, habcsók ruhát, de szerintem kéne alá egy egykarikás abroncs (ez ugye a legkisebb), ami szép tartást adna a ruhának, nem tűnnél ennyire tömzsinek benne, ugyanakkor könnyű benne mozogni, kényelmes.
- A boleró mindenképpen jó ötlet!
- A fátylat én a helyedben hanyagolnám, vagy lecserélném egy max derékig érőre, mert ez így együtt sok!
Jajj nagyon nem jó ez a ruha :(
Tényleg függöny hatását kelti, maga a ruha igénytelen, nem te (én is duci vagyok). Kinagyítva meg cigányos, áhh.. :S
A helyedben sürgősen vennék/varratnék egy másikat, a fátylat meg kidobnám a legközelebbi kukába.. Az a legszörnyűbb benne.. :S
Nekem tetszik ez a ruha! Jó, nem az én álomruhám, de szerintem semmi baj sincs vele! Az én ruhám is csipkés, nekem nagyon nagyon tetszenek a romantikus menyasszonyi ruhák!
Szerintem ha fogysz még egy picit, és veszel egy alakformálót alá, ahogy ajánlotta az egyik kedves válaszoló, akkor tényleg sokkal jobban fog állni! :)
A 16. válaszoló utolsóként belinkelt képén lévő ruha szerintem Neked nagyon jól állna.
Ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez a fazonhoz, a helyedben azért arra figyelnék, hogy a ruhának legyen pántja. Lényegesen jobban állna, mert nem lenyomná, hanem kiemelné a melleidet és formát adna a karjaidnak.
A ruha sűrű mintázata teljesen elnyomja a fátylat, másmilyen kellene hozzá. De ez csak az én véleményem.
Sok boldogságot kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!