Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NKTL125 kérdése:
Szerintetek ez a ruha jól áll?
2013. márc. 8. 11:08
1/81 anonim válasza:
Sajnos ebből az egy fotóból nem igazán lehet megállapítani.
2/81 Jézus :) válasza:
Minden menyasszony gyönyörű.
Szép ruha. Olyat nem próbáltál véletlenül, amelyik jobban eláll mondjuk csípőtől lefelé? Amelyikben vannak ilyen karikák, hogy harang formát kölcsönözzön a ruhának.
3/81 anonim válasza:
Nekem ez a ruha nem tetszik,olyan mintha egy függöny darabbal körbetekerted volna magad.
4/81 anonim válasza:
Bocs de ez egy függöny. Nekem nem tetszik. Főleg a fátyol az ami szerintem rettenetes.
27/N
5/81 anonim válasza:
Fúú, hát nem tudom hogy írjam, hogy ne legyen bántó, úgyhogy csak írom. Ha ezt a ruhát választod, akkor a "felső testedből" bizony fogyni kéne.
6/81 A kérdező kommentje:
Semmi gond, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.:-D
Nekem a nagyszoknyás ruhák nem tetszenek, de ez én vagyok.:-D
Nektek milyen ruhátok lesz?
Mondjuk a molettekre vagyok inkább kíváncsi, de természetesen mindenkié érdekel.
2013. márc. 8. 11:22
7/81 A kérdező kommentje:
Mármint mit jelent a felső test?
Természetesen nem fedetlen vállal és karral gondoltam.:-D
Tisztába vagyok a testi adottságaimmal.:-D
2013. márc. 8. 11:23
8/81 anonim válasza:
9/81 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb lenne, ha valamennyire elállna az alsó részén, s amúgy is lenne valami szabása. Ez roppant egyszerű szabású (s nem pozitív értelemben), egy kicsit is jó varrónő ennél nagyságrendekkel többet ki tudna hozni a helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!