Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez a ruha jól áll?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NKTL125 kérdése:

Szerintetek ez a ruha jól áll?

Figyelt kérdés

[link]

Köszi a válaszokat!

2013. márc. 8. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
29%
Megint én. Most nézem, hogy a fátyol is olyan, amilyenre vágytam volna! :( Sajnos, nekem nem volt ilyenre pénzem! :(
2013. márc. 8. 12:31
 32/81 anonim ***** válasza:
100%
72%-nak abban igaza van egyébként, h a klasszikus menyasszonyi ruhák ápolnak és eltakarnak de mégsem mindig jók. a 8. válaszadó 1. linkjében a menyasszony hasa és feneke ugyan kétségkívül nem látszik, de összhatásra akkora benne az ara, mint egy hegyomlás...
2013. márc. 8. 12:36
 33/81 anonim ***** válasza:
96%
A ruha nekem tetszik, viszont a fátyollal szerintem már kicsit sok. Esetleg egy rövidebb, kevésbé díszesebb fátyol? :) De a ruha szerintem nagyon szép.
2013. márc. 8. 12:36
 34/81 A kérdező kommentje:

Az alakformáló fehérnemű is benne van a pakliban, anélkül nem venném fel, csak akkor nem volt rajtam.

Nekem nem azzal van a bajom, h azt írták h nem áll jól, hanem azokkal a beszólásokkal, h "igénytelen, miért nem fogysz le, kibuggyan a hasa meg a segge".

2013. márc. 8. 12:38
 35/81 anonim ***** válasza:
68%

Azt írtam fenék, nem azt, hogy segg.

Elmondtam miért válaszolok nemmel a kérdésedre.

2013. márc. 8. 12:39
 36/81 anonim ***** válasza:
55%
Ne foglalkozz velük, itt mindenki tökéletes, szuperszexi, nem tudtad? :D
2013. márc. 8. 12:39
 37/81 A kérdező kommentje:

Szerintem nem a "segg" szón van a hangsúly.

Amit írtál, az a te véleményed és én ezt elfogadom.

Nem hiszem, h itt mindenki szuperszexi vagy tökéletes, csak nem minden embernek ugyanolyan az ízlése, gondolok itt a függönyös hozzászólásokra.

2013. márc. 8. 12:42
 38/81 anonim ***** válasza:
64%

Hm... ha tudom, hogy nyáron megyünk a tengerhez nyaralni és szeretnék jól kinézni, elkezdek diétázni, tornázni...

Ha tudom, hogy a nyáron esküvőm lesz és van egy kimondott elképzelésem a ruhára, ami azonban vékonyabb nőknek áll jól, akkor teszek érte, ha már foggal körömmel ragaszkodok a ruhához, hogy rajtam is jól álljon. Vagy őőő .. neeem?

2013. márc. 8. 12:44
 39/81 anonim ***** válasza:
83%

Most komolyan. 80-90 kiló meglehetsz, és megsértődsz rajta, hogy megírják, hogy kibuggyan a feneked, pocakod?

Sajnálatos, de így van.

Ha jól érzed magad így, akkor fogadd el, ha nem, akkor pedig változtass. Véleményeket kértél a ruháról - az pedig tény, hogy előnytelen, és bizony ahol több rajtad a felesleg, ott kitüremkedik. Ezen nincs mit szépíteni.

2013. márc. 8. 12:57
 40/81 anonim ***** válasza:
100%

Igy ebben a formában az összhatás nem tetszik.Nekem is túlzás a hosszú fátyol.Szalagot is szélesebbet választanék a helyedben.Oldalról ugy tünik nagyon egyenes szabású alul is a ruha,icipicit bővülhetne,akkor jobb lenne szerintem.De ez az én véleményem,bár kíváncsi lennék egy olyan fotóra amin szemből vagy rajta.(meg mondjuk ugy hogy az alakformáló fehérneművel...)

Van másik képed?

2013. márc. 8. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!