Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha jól áll?
Az alakformáló fehérnemű is benne van a pakliban, anélkül nem venném fel, csak akkor nem volt rajtam.
Nekem nem azzal van a bajom, h azt írták h nem áll jól, hanem azokkal a beszólásokkal, h "igénytelen, miért nem fogysz le, kibuggyan a hasa meg a segge".
Azt írtam fenék, nem azt, hogy segg.
Elmondtam miért válaszolok nemmel a kérdésedre.
Szerintem nem a "segg" szón van a hangsúly.
Amit írtál, az a te véleményed és én ezt elfogadom.
Nem hiszem, h itt mindenki szuperszexi vagy tökéletes, csak nem minden embernek ugyanolyan az ízlése, gondolok itt a függönyös hozzászólásokra.
Hm... ha tudom, hogy nyáron megyünk a tengerhez nyaralni és szeretnék jól kinézni, elkezdek diétázni, tornázni...
Ha tudom, hogy a nyáron esküvőm lesz és van egy kimondott elképzelésem a ruhára, ami azonban vékonyabb nőknek áll jól, akkor teszek érte, ha már foggal körömmel ragaszkodok a ruhához, hogy rajtam is jól álljon. Vagy őőő .. neeem?
Most komolyan. 80-90 kiló meglehetsz, és megsértődsz rajta, hogy megírják, hogy kibuggyan a feneked, pocakod?
Sajnálatos, de így van.
Ha jól érzed magad így, akkor fogadd el, ha nem, akkor pedig változtass. Véleményeket kértél a ruháról - az pedig tény, hogy előnytelen, és bizony ahol több rajtad a felesleg, ott kitüremkedik. Ezen nincs mit szépíteni.
Igy ebben a formában az összhatás nem tetszik.Nekem is túlzás a hosszú fátyol.Szalagot is szélesebbet választanék a helyedben.Oldalról ugy tünik nagyon egyenes szabású alul is a ruha,icipicit bővülhetne,akkor jobb lenne szerintem.De ez az én véleményem,bár kíváncsi lennék egy olyan fotóra amin szemből vagy rajta.(meg mondjuk ugy hogy az alakformáló fehérneművel...)
Van másik képed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!