Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez a ruha jól áll?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NKTL125 kérdése:

Szerintetek ez a ruha jól áll?

Figyelt kérdés

[link]

Köszi a válaszokat!

2013. márc. 8. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
30%
fogyj le
2013. márc. 8. 15:17
 52/81 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj meg, de nagyon előnytelen ez a ruha. Egy molettebb nő ne vegyen fel testresimuló, hasat, feneket hangsúlyozó ruhát, mert egyszerűen nem áll jól. Egy menyasszony a legszebb szeretne lenni az esküvője napján, de ebben nem leszel az. Az összes ruha, amiket linkeltek sokkal jobban állna, mint ez.
2013. márc. 8. 15:41
 53/81 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az igénytelenség ott kezdődik, hogy a rendetlenség közepén fényképezkedsz, és még fel is töltöd. Nálam sincs mindig rend, sőt, de akkor legalább egy üres fal elé állok, vagy ajtóhoz, hogy minden ne legyen benne a képben. szerintem ez is nagyban hozzájárult a rólad kialakult képhez. Szerintem egy rendes környezetben, szépen megcsinált hajjal, sminkkel, körömmel, alakformáló fehérneműben teljesen máshogy fogsz kinézni :) Egyedül a fátyol nem tetszik semmiképpen.
2013. márc. 8. 16:48
 54/81 A kérdező kommentje:

Ha tudnád miért fényképezkedtem a rendetlenség közepén, valószínűleg más lenne a véleményed.

A fénykép nem nálunk készült, hanem másnál, 10 percem volt felvenni, előtte 3 órát aludtam, csak akratam egy fényképet róla, mivel itthon nem tudom felhúzni, ketten lakunk a párommal, a szüleim máshol élnek.

A páromat nem kérhetem , h fűzze be a fűzőt, ugye.

Nem tartom magam igénytelennek, sem a környezetemet.

2013. márc. 8. 17:26
 55/81 anonim ***** válasza:
57%

Kifogásokat lehet keresni, de a tény az tény: felpróbálhattad volna nyugodt, rendezett körülmények között, kicsípve is.

Igaz, a tényen hogy túlsúlyos vagy ehhez a fazonhoz az igényes körülmények sem változtatnának.

2013. márc. 8. 17:59
 56/81 Meknes ***** válasza:
80%
Szemből is jó lenne látni,de szerintem egyáltalán nem olyan borzasztó mint azt többen írják,sőt!Szerintem nemesen egyszerű,de szép.A habos-babos :)ruhákat nem mindenki kedveli.Amúgy szerintem még csinosabb lenne ha az alja kicsit merevítve lenne,ha nem lenne ilyen egyenes szabású és a combodnál nem feszülne ennyire.De így sem rossz.De az a véleményem,hogy ne hallgass senkire,mert ez a te napod lesz és válassz olyan ruhát ami neked és a párodnak tetszik.
2013. márc. 8. 19:12
 57/81 anonim ***** válasza:
96%

szerintem felháborító h egyesek milyen stílusban írnak. Tény h a menyasszony nem gebe de a párja így szereti. Szerintem nem elvárható h fogyjon le 20kg-t csak mert esküvője lesz. Nyilván lead párat és választ egy alakjához illő ruhát. De minek sanyargassa magát ha aztán úgyis visszaszedné azt a plusz 20 kilót, mert így érzi jól magát és a párja így szereti.

Én nagyon vékony vagyok, mert ezt örököltem, de sosem gondoltam h azért mert vki nagyobb darab le kell fogynia modellnek. Nem kell mindenkinek gebének lenni. Az más ha vki elhízott és nem törődik magával, meg ha vki sportol, ad magára, csak épp nagyobb testtel van megáldva. Sokkal hülyébben néz ki egy teltebb nő gebén, mint telten...Na ennyit arról h leigénytelenizek meg kövérezitek a kérdezőt.

A ruháról: Szerintem szép, de mindenképp egy vastagabb masni kéne hozzá és a fátyol nekem sem az esetem. Valamint szerintem is jól állna neked egy kis abroncs, nem jó ha túl egyenes a ruha.

Remélem megtalálod ami hozzád illik!

2013. márc. 8. 19:35
 58/81 anonim ***** válasza:
74%
NEm. Sajnos ehhez a fajta ruhához túlsúlyos vagy. Kiemeli a hasi részt. Nem előnyös.
2013. márc. 8. 19:39
 59/81 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Ne hallgass itt senkire, a hozzád közel állóktól kérdezz véleményt! Szerintem egyedül a szalagot kellene variálni. Ha még fogysz is és alakformálót is veszel fel, ahogy írtad, szerintem teljesen jó leszel. Persze, szupermodel sosem lesz, ahogy pl. én sem, de itt nem ez a cél, hanem, hogy a személyiségednek megfelelő szép ruhában legyél.

Szerintem hallgass a belső hangra, nekem is az súgta meg az álomruhát. :)

24N

2013. márc. 8. 19:57
 60/81 anonim ***** válasza:
89%

"Ne hallgass itt senkire, a hozzád közel állóktól kérdezz véleményt!"

HÁt ez a lehető legrosszabb tanács, mivel az ember barátai, családja sok esetben akkor sem mer őszinte lenni az emberrel, ha annak kellene lennie, nehogy megbántsa az embert. Tehát ők lennének az elsők, akik a menyasszony szemébe hazudják, hogy gyönyörű a ruhában, holott förtelmesen fest.

Az idegenek őszinték, ez van. Lehet kegyetlen, de legalább igaz.

2013. márc. 8. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!