Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg, hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg, hogy nekem ez nem kell?

Figyelt kérdés

Most kezdem válogatni a menyasszonyi ruhámat, menyecske ruhámat, kiegészítőket.

Anyósom készített nekem egy nagy díszes kardigánt, mivel az esküvőnk idején már hűvös idők lesznek majd és akkor azt felvehetem.

A bajom nem az, hogy ő csinálta, de egyáltalán nem illik ahhoz, amiket elterveztem, hogy milyen stílusúak lesznek, meg hát elve ilyen hétköznapi, hétköznapi anyagból, szóval ilyen tök semmilyen nem menyasszonyi viseletnek való, ő meg elkönyvelte, hogy na ez kipipálva én majd azt veszem fel.

Aranyos, hogy gondol rám, meg csinál mindenfélét, de hogy mondjam meg neki, hogy bocsi, de én ezt nem fogom felvenni, mert hát... nem épp esküvői darab és nem is megy majd semmihez? Eleve nem is hófehérben leszek...

Most a saját anyámnak megmondom, hogy bocs, de ezt ugye nem gondolod komolya, de neki mit mondjak? "Ne tessék már megharagudni Marika néni, de én ezt nem veszem fel?" Nem akarom, hogy azt higgye, hogy azzal van bajom, hogy ő csinálta, de azt sem akarom, hogy tovább gyártson másikakat mert én szőrme bundát akarok, eleve ő meg úgy van vele, hogy jaj ezt már megcsináltam neked úgyhogy nem is kell másra gondolnod.

2013. febr. 22. 14:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
véletlenül öntsd le (olyannal, ami azért kijön belőle)
2013. febr. 22. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Az 5-ös válasza a legjobb. Diplomatikus, nem sértő.

Mert ha a fia mondja is neki, tuti megsértődik, meg biztos nagy gonddal csinálta. Én sajnálnám az anyóst. Tönkre biztosan nem tenném a kardigánt.

2013. febr. 22. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!